2777
2789
عنوان

عشق +نظر سنجی

153 بازدید | 17 پست

اگه شما عاشق آدمی بشین که بدونین هییییچی نداره از مال دنیا خوشتیپم نیس خوشکلم نیس ولی از ته دلتون ایمان داشته باشین وثابت کرده باشه واقعا عاشقتونه میرین باهاش

تعداد رای : 36
نظرسنجی
میمونین به پاش
15
41%
ارزششو نداره
8
22%
دیدن نتیجه
13
36%
سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
اینکه ینفر دوستم داره دلیل نمیشه منم دوستش داشته باشم

خب منظورم اینه این دوست داشتن دوطرفه باشه وعشق طرف ثابت شده باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه منم عاشقش باشم و اونم عاشقم باشه ایمان هم داشته باشه اخلاق هم داشته باشه میمونم باهاش 😂😂😂😂😂

همه اینارو داره

اگه یه نفر باشه و کار و خوته و پول داشتع باسه و دوسش نداسته باشی بعد ازدواج عاشقش میشی... زتدکب فقط ...

شاید اینم ممکنه

خب منظورم اینه این دوست داشتن دوطرفه باشه وعشق طرف ثابت شده باشه

برای اینکه ینفرو بتونی دوست داشته باشی باید عمیقا و دور از احساسات بهش فکر کنی اگه در اون صورت به این نتیجه رسیدی آدم خوبیه یعنی دوستش داری

الان خیلی سطحی فکر میکنی

برای اینکه ینفرو بتونی دوست داشته باشی باید عمیقا و دور از احساسات بهش فکر کنی اگه در اون صورت به ای ...

در اینکه آدم خوبی هست شکی نیست وهمه هم میگنـ

ولی پول نداره خانوم از آقا سر تره از نظر قیافه هیکل وچیزای دیگه

از جایی که آدم احمقی هستم عاری😂✌🏻

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
همه اینارو داره

اما باید تلاش هم بکنه مثلا نشینه خونه تلاش نکنه باید تلاش کنه زندگی اش رو بسازه اینم هست جا انداختم

آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔

اما باید تلاش هم بکنه مثلا نشینه خونه تلاش نکنه باید تلاش کنه زندگی اش رو بسازه اینم هست جا انداختم

کار که زیاد میکنه ولی هرچی تلاش میکنه هیچی