2777
2789
عنوان

پیاده روی

95 بازدید | 13 پست

یه روز درمیون پیاده روی میکنم امروز اندازه هامو گرفتم دور کمر همون ۷۲ دور باس نم از ۱۰۳ اومده رو ۹۸😐یعنی پیاده روی رو شکم و پهلو تاثیر نداره؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باید تند راه بری و اصلا استپ نکنی باید ضربان قلبت بره بالا

خب تند میرم میگم چرا پایین تنم انقدر اب شده😪🤕

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
پیاده روی با رژیم خوبه، بعدشم پیاده روی باید اصولی باشه یعنی تند باشه که ضربان قلب ببره بالا نه راه ...

زیاد نمیخورم اصلا برنج مثلا یه کفگیر میخورم ارع تند میرم دوتا ۲۰ دقیقه 

پیاده روی با رژیم خوبه، بعدشم پیاده روی باید اصولی باشه یعنی تند باشه که ضربان قلب ببره بالا نه راه ...

من پیاده روی میکنم ضربان قلبم تند تند میزنه .ولی زیاد عرق نمیکنم..باز تاثیرداره؟

دوباره میخام پیاده روی کنم اگرم نشد رقص.درکل زیاد عرق نمیکنم نیم ساعت اول ک هیچی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پیاده روی پایین تنه رو آب میکنه

اره انگار