2777
2789
عنوان

زایمان

90 بازدید | 8 پست

سلام خانما من ۴۰هفته موتموم کردم دیروز دکتر معاینه کرد گفت رحمتو دوسانت تحریک کردم شیاف گل مغربی ام داده امروز ترشح صورتی رنگ دارم دیشبم دوبار دلپیچه داشتم ممکنه دردای زایمان باشه برای اینک زیادبشه چیکارکنم هیچ دردی ندارم کسی شرایط منوداشته چیکارکرده یا برم بیمارستان یامنتظر دردام بمونم😔😔😔😔

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به سلامتی و دل خوش انشاالله صحیح سالم بارتو زمین بزاری دیگه انشاالله وقتشه. پله بالا پائین کن/ قر ...

ممنون عزیزم ایناباعث میشن دردام شروع بشه؟؟؟؟

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
فوری بروبیمارستان خطرناکه. منم اصلادردنداشتم

یعنی تااخرش اصلا دردو خونریزی نداشتی

ممنون عزیزم ایناباعث میشن دردام شروع بشه؟؟؟؟

من بچه اولم چهل هفته کامل زایمان کردم،البته طبیعی نشد بچه درشت بود سزارین شدم.

ولی منم دو‌روز قبلش دکترم تحریک کرد رو فینگر باز بودم،گفت این کارارو بکن دردت شروع میشه.من چون انقباض داشتم انجام ندادم و کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان!!

کیسه ابمم یک چیزی شنیده بودم اونکارو کردم پازه شد🥴🥴🥴🥴🥴نمیددونم حالا ربط داشت یا نه

💕