2821
2789
عنوان

کمکککککککک

91 بازدید | 4 پست

توروخدا یه چی بگید من جوشام که از سر سمغ زدن به وجود اومده تا جمعه این هفته محو شه یه کار خیلیییییی مهم دارم مراسم مهم دارم نمیخوام اینطوری باشه🥵🥵🥵🥵

سمغ چیه؟منظورته وکس کردی؟بعدشم دستکاریش نکن چون بدتر میشه زیادم نشورش چون پوستت خشک میشه و باعث میشه پوستت پلتهب شه چوشاتم به تبع بیشتر میشه اگر به جوش شیرین حساسیت نداری جوش شیرینو با سرکه قاطی کن بعد بزار روصورتت بمونه یکم که دیدی داری خشک میشه بشورش باعث میشه پوستت شفاف شه فقط تو اینکار افراط نکن چون پوستت بازخشک میشه ودرنتیجه چربی بیشترمیشه

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم سمغ زدن چیه...

ولی من هروقت صورتم جوش میزنه یا خراب میشه یه ماسک خونگی برای خودم درست میکنم

سیب زمینی رنده شده..خیار رنده شده..کمی زردچوبه..ماست و آبلیمو...عسل و گلاب هم باشع میریزم و بجای ماست شیرهم میشه استفاده کرد

اینکارو هفته ای دو یا سه بار انجام میدم خیلی زود جواب میده 

البته به صورت من میسازه شما اول مطمئن شو که این ماسک به پوست شماهم میسازه یانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز