2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ارزون ترین فرنچ پرس رو از کاکتوس که همه شهر ها شعبه داره پارسال خریدم ۴۵ تومن بود  هنوزم دا ...

میشه لطف کنی بگی عزیزم قهوه و فوم شیر چحوری باهاش درست کردی؟ ممنون میشم توضیح بدید واسم مرسی

تاپیک های مفید منو تگ کنید   
میشه لطف کنی بگی عزیزم قهوه و فوم شیر چحوری باهاش درست کردی؟ ممنون میشم توضیح بدید واسم مرسی

فوم شیر که میزاری اول شیر گرم میشه بعد مقداری از شیرو میریزی توی فرنچ پرس بعد درشو میزاری و اون توریشو که از روی در گیره داره میکشی میاد بالا اونو چند مرتبه میزنی تا شیر کف کنه بعد که کف کرد درسو بر میداری و دو سه بار کف فرنچ پرستو میکوبی به میز کارت تا کف یدست بشه و برای روی موکا یا شکلات گلاسه یا ماسالا و هرچیز دیگه استفاده میکنی 

برای درست کردن قهوه هم با فرنچ پرس فقط میتونی قهوه فرانسه درست کنی اینطوریه که به اندازه ای که میخوای قهوه بخوری از قهوه فرانسه توی فرنچ پرس میریزی و یه مقدار خیلی کم توش آب جوش به صورت دورانی میریزی و با قاشق چوبی قهوه و آب رو هم میزنی بعد دوباره روشو به حالت دورانی آب جوش میریزی و در فرنچ پرسو میزاری و توری رو هل میدی به سمت پایین تا تفاله قهوه ته نشینیشه و بعد سرو میکنی و نوش جان میکنی

سلام عزیزم برای خرید بهترین فرنچ پرس رو من سایت اسپیتا رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://spita.ir/bartarin-french-press/