2777
2789
عنوان

اونایی که وضع مالیتون عالیه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست ندارم کار کنم بهم پول بدن ،مثلا یه پیرهن بدوزم 200 بگیرم خوشم نمیاد ... درآمد خودمو دارم ولی ...

باید زحمت بکشی شوهر من از ۱۶سال کار کرده که الان اینجاییم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
نمیگم عاااااالی ولی خوبیم الهی شکر پدرم از موقعیت های خوب به نحو احسنت استفاده کرد و هرجا زمین بود خ ...

چه خوب ... دقیقا سرمایه گذاری های اینجوری خوبه 

ما با پولای کم چیکار میتونیم بکنیم برای سرمایه گذاری؟

خدایا شکرت که هستی =)
چه خوب ... دقیقا سرمایه گذاری های اینجوری خوبه  ما با پولای کم چیکار میتونیم بکنیم برای سرمایه ...

اووم گلم من بابام مثلا خودش ماشین سنگین داره ولی هروقت پول دستش میاد یه زمین هرجااا باشه میخرع و میسازه و میفروشه نمیدونم بخدا😂

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

ولی خدارو شکر دوساله عروسی کردم شوهرم کارش گچکاریه و پولشم خوبه..تواین دوسال زمین خریدیم.برام طلا خرید سرویس خرید...الانم داریم ماشی میخریم الهی ک همه ب ارزوهاشون برسن و هرچی ک از خدا میخان بهشون بده.

چه خوب ... دقیقا سرمایه گذاری های اینجوری خوبه  ما با پولای کم چیکار میتونیم بکنیم برای سرمایه ...

خیلی کارا عزیزم...از کسب و کار خونگی شروع کن...لباس بیار بفروش...ترشی درست کن.اگر حوصله و وقتشو داری...خیلی کارا میتونی بکنی ...لوازم ارایشی بیار خونت و بفروش..هرکاری میتونی بکنی 

پولدار شدن به زحمت کشیدنه

ولی نه اون مدل تلاشی که تو ذهن خیلی ها هست.

ابتدا باید، عواملی مثل شانس یا تقدیر یا خواست خدا باعث بشه که فرددر اون جایی که باید باشه قراربگیره(جایی که مناسب فرد هستش و اونجا پولدار خواهد شد)  بعدش با تلاش و کوشش در جای مناسبش،فرد کاملا پولدار خواهد شد.

حالا اگر فرد در جای مناسبش نباشه،تلاشها جواب میدن ولی خیلی کمتر از اون چیزی که باید باشه.