2777
2789
عنوان

بی بی چکvitasign با هاله کمرنگ

409 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من دیروز دوتا بی بی چک مدیکور استفاده کردم دو خط انداخت ولی پررنگ  یود تقریبا امروزصبح مارک vitasign استفاده کردم یکیش تقریبا پررنگ دوتای دیگ هاله انداخت  چی کار کنم میترسم مال خود بی بی چک باشه نظر بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش خون بده

من ۵ تا بی بی چک استفاده کردم ولی منفی بود رفتم ازمایش خون گفت بارداری رفتم سنو گفت ۳ ماهت

طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ       لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨‍👩‍🧜‍  لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁       به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.                        
ازمایش خون بده من ۵ تا بی بی چک استفاده کردم ولی منفی بود رفتم ازمایش خون گفت بارداری رفتم سنو گفت ...

من یک روز ا موعدم گدشته.چهار روز قبل از موعد آز خون دادم البته تیتر نبود. منفی بود بنظرتون برم آزمایش ؟ یه بی بی چکم دو روز قبل موعد زدم اونم منفی بود 

سه ماه واقعا؟ چجوری پریود نشدی شک نکردی زودتر؟

چرا علائم بارداری هم داشتم ولی نمیرفتم ازمایش خون  به خاطر کرونا میترسیدم

طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ       لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨‍👩‍🧜‍  لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁       به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.