2777
2789
عنوان

روز ١٤ بعد از آي يو آي

368 بازدید | 16 پست

امروز روز ١٤ اي يو اي بود كه بيبي چك زدم و منفي شد😭دومين بارمه اي يو اي ميكنم.خيلي ناراحتم. فقط ميخواستم ببينم امروز روز ٢٦ سيكلمه،من سيكلهام ٣٠روزست.به نظرتون قرصامو قطع كنم؟ يا باز صبر كنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم سلام خواستم بپرسم نتيجه آي يو آي چي شد؟

سلام عزيزم.بي بي چك زدم منفي بود.امروز روز ٢٩سيكلمه.من سيكلهام ٣٠روز به بالاست ولي چون روز ١٧ اي يو اي هست ديگه اميدي ندارم و نميرم ازمايش خون.بار قبلي از روز ١٢اي يو اي لكه بيني پيدا كردم.دلم يكم درد ميكرد.اين بار هيچ اثري از پريود نيست ولي بي بي هم منفيه

سلام عزيزم.بي بي چك زدم منفي بود.امروز روز ٢٩سيكلمه.من سيكلهام ٣٠روز به بالاست ولي چون روز ١٧ اي يو ...

صبر کن ببين خدا چی ميخواد نااميد نباش بذار از سيکلت بگذره معمولا آی يو آی اول با آز خون معلوم ميشه برا خيلي ها.يکم صبر کن 

صبر کن ببين خدا چی ميخواد نااميد نباش بذار از سيکلت بگذره معمولا آی يو آی اول با آز خون معلوم ميشه ب ...

نه عزيزم پريود شدم دقيق همون روزي كه بايد ميشدم😭نميدونم چه حكمتي توشه كه خدا بهم بچه نداده.ميدوني من از بچگي چون يكي از اقوام نازايي داشت هميشه استرس نازايي داشتم.دست خودم نبود.تو ناخودآگاهمه.آخرم به سرم اومده.هركي ميومد خواستگاريم بهش ميگفتم اگه نازايي داشته باشم چيكار ميكني؟😂

نه عزيزم پريود شدم دقيق همون روزي كه بايد ميشدم😭نميدونم چه حكمتي توشه كه خدا بهم بچه نداده.ميدوني م ...

بگردم پناهت ب خدا باشه وقتش که برسه بهت ميده انشاالله

من 18هم آی يو آی انجام دادم با اسپرم خيلي ضعيف همسرم و تنبلي خودم که البته با دارو فولي داشتم.اول عيد معلوم ميشه برام دعا کن

دوستان يکي دوروزه تکرر ادرار گرفتم.....از اولم کمرم درد ميکردهمچنين تخمدان سمت راستم ک فولي داشت،الا ...

خدا كنه باردار بشي ايشالا.ببين اصلا ربطي به درد و اينا نداره.هيچ علامتي رو در نظر نگير.تموم اينا مال داروهاست.بهش توجه نكن.ايشالا كه باردار ميشي.حتما بهم خبر بده

بگردم پناهت ب خدا باشه وقتش که برسه بهت ميده انشاالله من 18هم آی يو آی انجام دادم با اسپرم خيلي ضعي ...

چند سالتونه؟ چند وقته اقدام كرديد و نشده؟ من تقريبا سه سالي هست

خدا كنه باردار بشي ايشالا.ببين اصلا ربطي به درد و اينا نداره.هيچ علامتي رو در نظر نگير.تموم اينا مال ...

نه نميخوام الکي اميدوار باشم و بگم اينا علائم و نشونه اس هرچی خدا بخواد همون ميشه برام دعا کن 

چند سالتونه؟ چند وقته اقدام كرديد و نشده؟ من تقريبا سه سالي هست

29سالمه عزيزم داره دوسال ميشه که اقداميم اولين باره آی يو آی انجام ميدم.همسرم دکتر رفته بايد دارو استفاده کنه اگه نشه بعد از تموم شدن داروهاش احتمالا آي وي اف کنم

2790
2778
2791
2779
2792