دخمل۲۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 عنوان ماکت کیک عروسی 292 بازدید | 11 پست کسایی که واسه عروسیشون بجای کیک ماکت کیک استفاده میکنن ، چه جوری رقص چاقو انجام میدن و کیک میزارن دهن همدیگه ؟؟؟؟ میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗 1399/12/20 | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10577 حتما یه قسمتش کیکه😂 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
alonelover عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 ماکت برای عکس گرفتنه بیشتر. شاید ماکت میخورن 😶🤣 شمیم هستم❤️❤️❤️❤️
دخمل۲۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 طبقه بالای کیک کیک واقعیه عههه ممنون گفتی نمیدونستم 😅😅😅 میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
دختر_پرسپولیس عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2971 کلش که ماکت نیست یه بعضی طبقاتش کیکه آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!
دخمل۲۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 ماکت برای عکس گرفتنه بیشتر. شاید ماکت میخورن 😶🤣 نه اخه فقط اتلیه نیس که تو تالار میزارن رو میز برش میدن میخورن بعید میدونم بتونن ماکت قورت بدن 🤣🤣 میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
دخمل۲۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 چقدر همتون بلدین ، فقط من نمیدونستم انگار میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
alonelover عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 چقدر همتون بلدین ، فقط من نمیدونستم انگار منم 😂 شمیم هستم❤️❤️❤️❤️