2777
2789
عنوان

کی به جن و روح اعتقاد داره؟اگر دیدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 114 پست
جارو کشیدن چرا دیگه

من شنیدم 

شبا کلن بده باید تنهایی نری دستشویی ،،،ولی اگه دستشویتون بیرون بوداااا،،،

شبا نباید حموم رف 

نباید جارو کنی 

زیر ۱۸ اگر ندارد حق رائ پس چرا مستحق اعدام است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی حالا بزارین ی چیز جالب ترهم براتون بگم میگفت استخون هارو نباید اونقدری بخوری ک بهش گوشت نمونه و فقط استخون باشه گفتم چرا گفت اخه جنا میان اون استوخونا رو میخورن اکه تو بخوریشون میان میرن تو جلدت یاهم نفرینت میکنن🤣🤣

من شنیدم  شبا کلن بده باید تنهایی نری دستشویی ،،،ولی اگه دستشویتون بیرون بوداااا،،، شبا نباید ...

عجیبه اولین باره که میشنوم جارو کشیدن رو اخه ربطی داره به جن

وایی حالا بزارین ی چیز جالب ترهم براتون بگم میگفت استخون هارو نباید اونقدری بخوری ک بهش گوشت نمونه و ...

یا خود از ابلهان بوده یا شمارا ساده فرض کرده

جن وجود داره اما نمیتونن حتی ب ما انسانها نزدیک بشن مگر اینکه طرف بره بخاطر دشمنی برامون طلسم بگیره و از جن کمک بگیره و بفرسته خونمون همین ک اونم باید مدام سوره جن رو تلاوت کنیم باید

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
قبل از رفتن به حمام ودستشویی بسم الله الرحمان...بایدبگین وغروب هم نبایدبریم حمام.واگردرموردشون می خو ...

دوستمم بهشون میگفت ازما بهترون اخه ی مادربزرگ داره ۹۳ سالشه خونش ۳ طبقس دوبلکس ولی ی خونه خرابس ک چوبیه اونم تو خزانه ولی ی بار دوستم تو ویدیو کال ساعت ۴ شب نشونم داد برقای اشپز خونه دائما روشن میشد بعد ۱۰ دیقه بعد خاموش میشد خلاصه اونقدر ترسیده بودیم ک اونشب پاشد اومد خونه من