2777
2789
عنوان

رابطه ی شوهرم و دخترم افتضاحه 😥

1114 بازدید | 20 پست

دخترم چهارسالشه ، اصلا با باباش رابطه ی خوبی نداره ، علنا میگه بابا رو دوست ندارم ، شوهرمم هیچ تلاشی واسه بهتر شدن رابطشون نمیکنه ، هر چی باهاش صحبت میکنم ،براش کانالای روانشناسی کودک میفرستم انگار نه انگار 

کلا با همه دنیا خشک و سرد برخورد میکنه بجز من ،اونم خودم تلاش کردم تا اینطور بشه ،یه سال پدرم دراومد ، با مادر و خواهرشم خشک و سرد برخورد میکنه شدید ، من برای آینده دخترم خیلی نگرانم ، چون شدیدا حساس و زود رنجه ، به محبت پدر خیلی نیاز داره ، 

دیشب سر یه چیز مسخره با هم کنتاک کردن و شوهرم دخترمو از تخت گذاشت پایین گفت برو تو اتاقت گریه هات تموم شد بیا ، دخترمم افتاد روی اون دنده دیگه مگه گریه و جیغش تموم میشد ! منم این وسط نه میتونم جلوی دخترم کار باباشو نقد کنم هم دلم واسش میسوزه که باباش اصلا محبت و قربون صدقه و زبون نرم نداره ،همه چیزو منطقی و خشک میبینه

❤️❤️❤️

بالای منم قربون صدقه نمی ره

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔 ناراحت نشو ولی حس میکنم خیلی لوسش کردی با نگرانی‌ای بیخودت

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

🤔 بعصی وقتا تنهاشون بذار تا با هم باشن

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

حوصله داری 

چند وقته دیگه بزرگ شه می چسبه به باباش 

تو رو هم یادش میره 

دیدم که میگم...

پاشو بقیه خونه تکونی ات مونده .....

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 

من این مشکلو با پسرم و باباش دارم دیشب با پسرم توپ بازی نکرد ساعت۱۲شب پسرم تا۱شب گریه کرد و گریه کرد ،حالا همسرمم لج کرده بود نمیرفت سراغش ،پسرم ۲سالشه  همسرم عین بچه های ۱ساله اس ،پسرم حرف زشت یاد گرفته میزنه به باباش حرف زشت زد اقا قهر کرد 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
افسرده نشده؟ شاید فشار روشه.. کمکش کن

از اول همینطوری بود 

فشار هم بخاطر درساش روشه، کلا از اول عمرش فقط سرش تو کتاب بوده ،الان که بار زندگی روی دوششه نمیتونه مثل قبل درس بخونه فشار بیستری روش هست

❤️❤️❤️

شوهرم فوق العاده مهربونه و محبتشو کلامی هم نشون میده ولی وقتی پسرم گریه می کنه و بهونه گیری می کنه دقیقا مثل شوهر شما رفتار می کنه و منم باهاش موافقم. چون اگه پا به پای بچه راه بیای لوس میشه. البته در مواقع دیگه رابطه پسرم با باباش از رابطه‌ای که با من داره بهتره. 

خب برای رابطه خودت هرکاری کردی که درست شده برای اونم انجام بده...ولی یه راهش اینه که خودت از طرف اونا بهشون حرفای محبت امیز بزنی....مثلا بگی...دخترم بابایی خیلی دوست داره...عاشق تویه...میگه دختر من خیلی خشگله...هرچیزی بخادبراش میخرم...بابا وقتی تو خاب بودی بهم گفت مواظب دختر نازنازی من باش...بابا وقتی تلفن زد گفت دلم واسه عروسکم تنگ شده....از اون طرف به شوهرت بگی وقیتی نیستی خیلی بابا بابا میکنه...منتظر اومدنته...بگو بهم گفت بابا خیی دوس دارم...یکم گول همسرت سخت تره ولی باید از راه منطق هم باهاش صحبت کنی...که چقدر دخترا بابایی هستن ونیاز دارن نازشون خریدار داشته باشه..