2777
2789
عنوان

عکس پاک شده 😧

88 بازدید | 8 پست

بچها یه عکسی رو از چت واتساپ شات گرفتم .بعد پاکش کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الان سه ماه شده چندین برنامه ریکاوری هم نصب کردم برنگشت راهی هست کسی میدونه!!!!!!!!

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نمی‌دونم توی فایلهات بگرد قسمت واتساپ برو قسمت عکسا شاید باشه⁦☹️⁩

نبود😑

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببره بده بیرون شاید انجام بدن

هزینه خیلی زیادی هم نمیخواد 

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
خب چون شان گرفتی میشه برگردونش

چجوری؟

چجوری؟

Disk digger photo recovery

اخیالت راحت باشه کلا ی سرچ ساده هم میزدی ی عالمه برنامه واسه این کار وجود داره...فقط ممکنه یکم کیفیتش بیاد پایین

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
Disk digger photo recovery اخیالت راحت باشه کلا ی سرچ ساده هم میزدی ی عالمه برنامه واسه این کار وجو ...

اسم برنانه اون متن خارجی ولی خیلی طول میکشه تا بین کلی عکس پیداش کنی

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
Disk digger photo recovery اخیالت راحت باشه کلا ی سرچ ساده هم میزدی ی عالمه برنامه واسه این کار وجو ...

همه اینارو نصب کردم برنگشت این عکس