چند تا از بچه های اینجا ازم علت اسم و امضامو پرسیده بودن ،اینکه چرا عبوس بودم و حالا نیستم ..داستان تغییرتو بگو (بزرگان اصرار دارن که خوابهاتونو تعریف نکنید ،چه برسه به تجربه های درونی و کشف وشهود چون اینها شخصیه و ادمای که پا در راه باطنی نذاشتن و بیخبرنـ یا مسخره میکنن و یا اتفاقاتی دیگر میوفته که الوده میکنه این تجربیات رو به انواع ظن و گمان های دیگران ...) میدونم ، اما شاید باعث شد یکی از افسردگی دست برداره و بجاش خودشو بشناسه این هم بگم که هر روزه شاهد این هستم که بر تعداد ادمایی که قلبشون باز میشه و وارد هشیاری معنوی میشن ،در همه جای دنیا در حال افزایشه . حالا از تجربه ی عجیب خودم میگم هر چند الان برام عجیب نیست چون توی راهی اومدم ،با وجود اینکه در ابتداشم اما در ناشناخته هاست ..و نه در ظاهر و سطح و دانسته ها ،هر چند این راه انتهایی نداره چون محدود در فکره نه( خود) ،
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعد از خوندن این تاپیک منم دو بار اون نور رقصان پر از عشق رو دیدم و یادم اومد که از بچگی بارها و ب ...
😭😭😭❤️🩹❤️🔥❤️🔥❤️🔥...