2777
2789
عنوان

... آن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 33 پست
ممنون دوست عزیز فقط من یکم گیج شدم 🤐چجوری چیکار کنم که منم اینجوری که شما گفتید بشم ؟رها بی استرس خ ...

خوهش میکنم ،نه ادمی که خودشناسی میکنه فقط خودشناسیو یکم اولویتشو برده بالاتر از بقیه چیزا وگرنه تک بعدی  نمیشه و بدون زندگی و تفریح و چیزای قبلی نمیمونه که😄😍 تاپیک خودشناسی و مراقبمو بخون 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
مرسی قشنگ بود😍💙

😍مرسی از توجهت

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم باید چیکار کنم؟😐

تاپیک مراقبه و خودشناسی مو بخون بعدا یه سری کتاب معرفی میکنم تو تاپیکای بعدیم ،متوجه میشی😍

@parinaaz1 نوشتم عزیزم ..

خیلی ممنون عزیزم 😍😘خوشحالم که خدا معجزه بزرگشو بهت نشون دادد

😍💞مرسی ..

یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که می شنوم نامکرر است😍😍😍

😍💞💞💞💞..

یه بار موسیقی بهشت به مشامم رسید انقدر لذتبخش بود

درسته ..انواع موسیقی و زیبایی ها اما همین هم داستان رو سخت کرده ،چرا که بهشت هم حجاب راه برای ورود به مرحله ی خدا شناسی میشه 😞خیلی از عارفان در جهان های اول تا سوم  درونی ،پا گیر میشن بخاطر این زیبایی ها و قدرتای باطنی که بدست میارن  ..

@parinaaz1   نوشتم عزیزم ..

خیلی جالب و عجیب بود.هیچوقت همچین تجربه ای نداشتم از جهان برای همین درکش برام خیلی سخته. یه کتاب راجبش خونده بودم ولی نمیتونستم باور کنم همچین چیزی واقعا هست!

♥️
تاپیک مراقبه و خودشناسی مو بخون بعدا یه سری کتاب معرفی میکنم تو تاپیکای بعدیم ،متوجه میشی😍

وای خدای من انقدر خوشحالم که پیدات کردم و همچنین تاپیک ها و متن هاتو که دارم گریه میکنم...اخه دقیقا همون چیزاییه که من میخواستم و بهش نیاز داشتم

ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنی

مطالبت خیلی مفیده و به درد ماهایی که دنبال حقیقتیم میخوره...امیدوارم خدا بخاطر همه این تاپیکای مفیدت خیر دنیا رو به تو برسونه..ممنونم...ادامه بده..یکی هست که بتونم راجع به این موضوعات باهاش صحبت کنم و اطلاعات کامل تر و مخصوصا تجربی و عملی داره که در موردش بهم بگه و راهنماییم کنه🙏🏼

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
یه بار موسیقی بهشت به مشامم رسید انقدر لذتبخش بود

ماها باید همو پیدا کنیم

@عبوس  

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠