2777
2789
عنوان

وسواس دارید؟

142 بازدید | 23 پست

در چ زمینه ای؟ توضیح بدید 

در چه حد؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بله شست شو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وسواس فکزی

درچ زمینه ای

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
من وسواس فکری دارم شدید

در چ زمینه ای؟؟؟

نسبت به درِ همه جا حساسم👀

درِ همه جا باید بسته باشه..فرقی نداره کجام، تو اتاقمم..تو کلاسِ درسم..تو آشپزخونم...هرجایی در داره و من اونجا هستم باید درش بسته باشه وگرنه اصلا نمیتونم تمرکز داشته باشم و یه جور احساس بی قراری بهم دست میده

هیچ علتی هم نداره که بگم فلان چیز شد و از اون موقع اینجور شدم..از وقتی یادمه حساس بودم به در😐😂

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
همه چی هم وسواس فکری دارم در هر زمینه ای که فکرشو بکنی و هم وسواس تمیزی و شستشو دارم

درمورد مریضیم فکر مکنی