2777
2789
عنوان

عکس خریدام

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 58 پست
اصلا ازمد نرفته اتفاقا جدیدا همه اینجوری میگیرن...لطفا نظرات منفی رو بیان نکنید 

نه کار عید امسال فقط کارهای گشاد و شبه بارداریه.مدل استارتر رو من چندماهیه میبینم.

اما در هرصورت زیباست و سلیقه هرکسی قابل احترامه

این کتونی ها خیلی گرونن ازشون خیلی خوشم میاد 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://uupload.ir/files/jz6c_img_20210310_003800.jpg

و شومیز دامنم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

سلیقت مثل خودمه اسی منم همچین کفشی میخوام با مانتو کتیو شلوار مام فیت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من همین مدل رو چهار سال پیش خریدم😑😑

مبارکتون...ولی دلیل نمیشه کسی که با شوق و ذوق عکس میزاره شما نظرمنفس بدید اگه خوشتون نیومدنیازی نیست حتما نظربدید😑

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤

الان جواب همه رو میدم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

چه خوش سلیقه.مبارکت باشه.شالت خییییلی نازه.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
مبارکه عزیزم 

ممنون گلم❤️

اسی خیلی خوش سلیقه ای از کارهای اسپرتو ساده خوشم میاد دمت گرم منم تقریبا امسال همین مدلی میخرم

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
مبارکههه ادرس پیجیم ک خرید کردی و بزا

چشم 

همشون خوشگل بودن. مبارکتون باشه، انشاا.. به شادی بپوشی ❤️

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖