2777
2789
عنوان

عکس خریدام

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 58 پست

https://uupload.ir/files/xsek_img_20210310_003650.jpg

شالم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://uupload.ir/files/lozc_img_20210310_003710.jpg کتونی هام سفیداس

من از این سفید طوسیش دارم خیلیییییییی راحته  عاشقشم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
مانتو که از مد رفته این مدل ولی به هرحال مبارک باشه 

اصلا ازمد نرفته اتفاقا جدیدا همه اینجوری میگیرن...لطفا نظرات منفی رو بیان نکنید 

تازمانی که رسیدن به طُ امکان دارد...زندگی دردقشنگیست که جریان دارد❤

خوشگلن گلم مبارکتون باشه😍😍😍😍😍

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

وای شالت چه قشنگنههههههه واااای

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
مانتو که از مد رفته این مدل ولی به هرحال مبارک باشه 

وای نگو امسال وحشتناک مد شده هر جا میری از ایناس با رنگای مختلف

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

همه اشون تو سلیقه من بودن  

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁