2777
2789
پنج سال باهاش دوستم واسه همینه نمیتونم صبر کنم ولی خب باشه بازم باخانوادم حرف میزنم اگه قانع نشدن بی ...

۵ سال صبر کردی ۲ ماهم روش

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
آخه میگی خواستگاری، خواستگاری که جشن نداره اگر بله برون و عقد منظورته آره بعد افطار میشه

خب خاستگاری بیان بعدش مثلا یه هفته بعد جشن میشه دیه من کلی پرسیدم که میشه یان ازالان بدونم که اگه نمیشه مجبورش کنم قبل ماه رمضون بیاد😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی مابرعکس شما حسابی اهل رقصیم خخخ واسه همین بیشتر مشتاق جشنم

در هر حال ماه رمضان و غیر ماه رمضان فرقی نداره. تو هم که گفتی خواستگاری، فعلا ماه رمضان بیان خواستگاری، تا برسه به عقد میشه بعد از ماه رمضان

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
در هر حال ماه رمضان و غیر ماه رمضان فرقی نداره. تو هم که گفتی خواستگاری، فعلا ماه رمضان بیان خواستگا ...

اهوم همون خاستگاریو یکاری کنم بیاد حالا جشنو یکاریش میکنم⁦☹️⁩نمیدونم چرا فقط منم که همچی برام سخته هرکاری میخوام بکنم یجاعه کارش حتما باس بلنگه

اهوم همون خاستگاریو یکاری کنم بیاد حالا جشنو یکاریش میکنم⁦☹️⁩نمیدونم چرا فقط منم که همچی برام سخته ه ...

درست میشه غصه نخور. تو فعلا از جشن حرف نزن و فقط قضیه خواستگاری رو از دفتر مکارم بپرس. 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار