2777
2789
وا چه گناهی؟ ماه مهمانی خداست. ماه برکته. خواستگار هم مهمانه مگه قراره مجلس لهو و لعب و ... باشه؟ یه ...

بنظرت چکار کنم متوجه این بشن اخه دوس پسرم ماه رمضون میخواد بیاد جلو الانم چون خالش فوت کرده گفت چهل روز باس صبر کنم ماه رمضونم خانوادم مخالفن واقعا نمیتونم تابعده ماه رمضون صبر کنم

خخخ شاید.. ولی ن جدی از اون قرتی هان😅😅

خب بخاطر مردم نمیذارن چون روزه که میگیرن استراحت میکنن اکثرا میخوابن که روزا سریع بگذره لابد تو اون ماه بهشون تذکر دادن 

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوس پسرم قراره مان رمضون بیاد جلو خانوادمم گفتن ن بزار بعده ماه رمضون چون میگن زشته 😟واسه همین گفتم

حالا یه ماه اینور اونورش چه فرقی میکنه هنوز شعبان نیومده قبل ماه رمضون بیاد

بنظرت چکار کنم متوجه این بشن اخه دوس پسرم ماه رمضون میخواد بیاد جلو الانم چون خالش فوت کرده گفت چهل ...

جلوی چشم مامانت زنگ بزن دفتر آیت الله مکارم یا دفتر ‌رهبری، بذار رو بلندگو و همین سوال رو بپرس. اونم همین جوابی که ما دادیم رو میگه بلکه کلی از فضایل این کار هم میگه. تو توجیه و حرف مامانت رو بگو باز اون حاج آقایی که جواب میده یه عالمه از خوبی های این کار خصوصا تو ماه رمضون توضیح میده.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
حداقل یه چهل روز باس صبر کنیم خب زشته 😑

خب پس از الان سر لج ننداز خانوادتو بعد ماه رمضون بیاد ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد خوشبخت بشی عزیزم🌹❤

میتونم جشنم بگیرم؟؟یعنی توخونه یه جشن کوچیک بگیرم اونم بعده افطار

داداش من تو ماه رمضون عقد محضری گرفت. البته ما کلا اهل رقص نبودیم.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
خب پس از الان سر لج ننداز خانوادتو بعد ماه رمضون بیاد ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد خوشبخت بشی ...

پنج سال باهاش دوستم واسه همینه نمیتونم صبر کنم ولی خب باشه بازم باخانوادم حرف میزنم اگه قانع نشدن بیخیال میشم بقول شمالجبازی نکنم⁦☺️⁩به هرحال بازم ممنون⁦❤️⁩