2777
2789
عنوان

درمان اسهال آبکی کودک چیه؟؟

1586 بازدید | 11 پست

2سالو نیمه از دیروز اسهال شدیدچندبارم استفراغ کرد وتبم داشت دکتر بردیم .

گفت ویروسی.شربت کوکوتریموکسازول آزیترومایسین.کیدی لاکت داد.شربتاشو دادم ولی کیدی لاکت هیچ جوره نمیخوره توآب ریختم توآبمیوه توماست لب نزد.

براش کته ماش باماست درست کردم لب نزده اصلا هیچی نمیخوره موندم چیکارکنم .خیلی نگران اسهالشم.چون چیزی نمیخوره اصلا

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

موز بده بخوره همراه غذا نوشابه بده بخوره 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حريره با پودر سنجد عاليه و كيدي لاكت و مرتب بايد بهش آب بدي كه آب بدنش كم نشه

كيدي لاكتو بكن تو هرچيزي كه دوست داره مثلا آيميوه شربت چايي هرچي

چاييم خوبه اگه ميخوره

شيرم بهش نده بدتر ميشه

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

اگه اسهالش شدیده چای خشک رو داخل ظرف یکمی برشته کن مثل ارد که براحلوا برشته میکنن البته نه خیلی زیاد بعد اب بریز تا بجوش بیاد نبات بریز بذار سرد بشه بده بخوره اسهالش بند میاد مطمعن باش

غذاهای چرب وشیرین نده بعد هراسهالی مایعات بده مثل او ار اس اگه نخورد اب ولرم بده تا اب بدنش کم نشه اگه کته ماست نمیخوره سیب زمینی برشته کن با ماست چکیده بهش بده میوه هم فقط سیب و موز بده یه پودریم هست به اسم پلانتاژین از داروخانه بگیر خیلی خوبه برا اسهاله گیاهیه انشاله زود خوب میشه نگران نباش