2777
2789
عنوان

سرکتاب

115 بازدید | 11 پست

سلام رفقا شبتون بخیر

من ۲۱سالمه وتاحالاهرخواستگاری واسم اومده اونایی ک فقط ماماناشون اومدن پسند نکردن دونفرم خودشون اومدن پسندکردن اما یه موردوعیبی داشتن که سریع جواب منفی دادیم،میدونم همه میگید۲۱سنی نیس اماهمه هم سن وسالام ازدواج کردن وچن نفرشونم بچه دارن اقوام هم همه ازدواج کردن،ازروچشم وهم چشمی نمیگم ولی حس میکنم داره دیرمیشه براهمین تصمیم گرفتم برم پیش کاربلد که برام سرکتاب بازکنه ببینه چرا گره ازدواجم بازنمیشه وشرایطش پیش نمیاد،بنظرتون برم همیناروبگم کافیه؟؟ازطرفیم یه نفرودوست دارم ودلم میخاد بهش برسم اما ازعلاقه اون مطمن نیسم فقط هربارشک میکنم وبه دوست داشتنم ازراه دور ادامه میدم😥😥💔💔

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم ب همه مجردا میگن طلسمت کردن

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مطمئن باش بری میگن بختت بستس و از این حرفایی که به دخترای مجرد میگن

ابجیمم قدیم همین مشکلوداشت حالابازم اون هرکی میومد ندیده ودیده میپسندید وپاشنه دروازجادرمیورد ولی قسمت نمیشد،براهمین نمیدونم کی گف برید سرکتاب بازکنید واین حرفامامانم اینام رفتن ویه مشت دستورالعمل گف وانجام دادن چن ماه بعدش باپسرعموم ازدواج کرد

وااا نکن با خودت عزیزم چه خبره از  الان فکر ازدواجی به خودت برس وحال کن

من خودم مشکلی ندارم بامجردی درسته بعضی وقتااحساس تنهایی میکنم ودلم میخاد یکی باشه اما اطرافیان واقواممون ب چشم ترحم نگاه میکنن بیزارررررم

ابجیمم قدیم همین مشکلوداشت حالابازم اون هرکی میومد ندیده ودیده میپسندید وپاشنه دروازجادرمیورد ولی قس ...

من نمیخوام بگم طلسم و دعا و اینجور چیزا وجود نداره ولی به شخصه با دوست متاهلم امتحان کردیم. به دوستم گفت بختت بسته هست  و تا باز نکنی شوهر نمیکتی در صورتیکه شوهر داشت. مهم ترین چیز که این وسط وجود داره ایمانه. یکی ایمان داره اگه دعانویس بهش یک برگه بده بگه بسوزون مشکلت حل میشه میسوزونه و حل میشه چون مطمئنه ته دلش که کار فلان دعانویس خوبه. یکی ایمان داره اگر فلان سوره رو بخونه حاجت روا میشه اگه ایمانش از ته دل باشه حاجت روا میشه. این به درون خود طرف برمیگرده عزیزم

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
من نمیخوام بگم طلسم و دعا و اینجور چیزا وجود نداره ولی به شخصه با دوست متاهلم امتحان کردیم. به دوستم ...

من نمیخوام تعریف کنم چون اصلاتواین مورد تعریفی نیسم نسبت ب بقیه ادما ولی نمازوروزه اهمیت میدم وبه خداخیلیی معتقدم بعضی ماهای قمری روزه میگیرم خلاصه این کارا ولی خب تاحالاشرایط خوبی پیش نیومده تواین مورد براهمینه ک فکرکردم برم پیش دعانویس محله مون واینکه این دعانویسی ک میگم پولی نیست وکارش خداپسنداست

من نمیخوام تعریف کنم چون اصلاتواین مورد تعریفی نیسم نسبت ب بقیه ادما ولی نمازوروزه اهمیت میدم وبه خد ...

من برای کارم از ته دل از خدا خواستم و خداروشکر همونی شد که میخواستم ولی متاسفانه برای ازدواجم کلی دعا و چله برداشتم و هنوز متاسفانه جواب نگرفتم. 30 سالمه. بعضی وقتا حس میکنم وسط دعاهام کمی ناامید میشدم که اگه نشه چی. منم ی وقتایی فکرای شما رو میکنم ولی واقعا کی بیکاره بره برای ما دعا بگیره اونم با این دعا نویسای الکی

من برای کارم از ته دل از خدا خواستم و خداروشکر همونی شد که میخواستم ولی متاسفانه برای ازدواجم کلی دع ...

چی بگم والا پناه برخدا

من فعلامشکلی بامجردی ندارم ترسم ازخودمه ک سخت گیرم میترسم ب مرور سنم ک میره بالاترسختگیرتربشم ودرنهایت ازدواج نکنم

کاش همه چیزوقتی اتفاق بیوفته ک شوقشوداریم

چی بگم والا پناه برخدا من فعلامشکلی بامجردی ندارم ترسم ازخودمه ک سخت گیرم میترسم ب مرور سنم ک میره ...

واقعا دعای قشنگی بود. انشاا.. جفتمون زودتر به خواستمون برسیم