2777
2789

بچها من امروز ناهار جای همه خالی۵تا ژامبون خوردم با ۱

تخم مرغ یدونه کامل ابپز 

بعدش عصری پیاده روی کردم یکساعت 

ولی شام جاتون خالی بیرون رفتیم شاید ۳ سیخ پاچینی خورذم خیلی زیاد ولی بدون نون  

با دوغ 

به نظرتون احتیاج ک بازم پیاده روی کنم 

راستی میوه هم ی سیب و ۳تا پرتقال کوچیک خونی خوردم 

حالا به نظرتون خیلی خوردم ؟؟؟؟؟

ماشالا😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه کالری شمار نصب کن کالری هاتو حساب کن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

اخه باید ببینی چقدر مجازی که بخوری کالریتو بشماری بعدم با پیاده روی مگه چقدر میسوزونی فقط برای سلامتی پیاده روی کن 

آب خیلی بخور از نوع ولرم سیب بخور اخرشب سبزی خوردن زیاد بخور شباهم زیره

۱۶۰ قدم  ۷۰ وزنم

خوب نزدیک دوازه کیلو اضافه وزن داری 

بعدم اول مزاجتو اصلاح کن الان بزن تست مزاج شناسی رایگان تا مزاجت مشخص بشه غذاهای مناسبت نشخص بسه در غ این صورت رژیم بیهوده اس مزاجتو بهم بگو تا بگم چه کار کنی