2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم اخه ؟ 📸

133 بازدید | 16 پست

نامزدم هر وقت با خانوادش بحثش میشه جواب منو نمیده چیکار کنم؟ خوب منم ناراحت میشم مامانم میگه این مواقع اصلا کاریش نداشتا باش خودش اروم بشه زنگ میزنه ولی امروز از صب نزده البته یه مشکل بزرگ داره با خانوادش میدونم ولی دلیل میشه با اینجوری کنه ؟https://uupload.ir/files/1wyt_۲۰۲۱۰۳۰۹_۲۲۴۷۰۰.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا وقتی ناراحتن دوست دارن تنها باشن ، ب پر و پاش نپیچ ... کاریش نداشته باش خودش میاد سمتت

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اهان نکه اونم عمل کرد 😂منم عمرا جواب بدم الکی😅 

خخخخ. بد نیس یه کم مردا رو تنها بزاریم مخصوصا وقتی خودشون میگن حوصله نداریم و ای حرفا. من این‌چیزها رو رعایت میکنم تا زندگی ب کامم تلخ نشه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
خخخخ. بد نیس یه کم مردا رو تنها بزاریم مخصوصا وقتی خودشون میگن حوصله نداریم و ای حرفا. من این‌چیزها ...

ببخشید ها اینجوری میگم ولی من ناراحت میشم میگم فقط وقتی چیز ... میخواد که نباید بیاد سمتم اینجور وقتا که جواب نمیده همش این میاد تو سرم 

منم میخوام همین کارو کنم 

قهر نکن نزار رابطه تون بد شه از الان

خیلی منطقی بگو من حس بدی دارم که وقتی مشکل داری ازم فاصله میگیری

ببین گلم منم این مدلیم که چند مدت یه بار حال روحیم شاید یه روز خیلی بد باشه و تو حال خودمم هر آدمی یه شکله سخت نگیر با زبون خوش برو جلو

2790
2778
2791
2779
2792