2777
2789

منم همینجوریم دکتر بهم شیاف و امپول داد الانم ک ۱۲ هفته م درد رو دارم

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه فقط سه ماهه اول خیلی باید رعایت کنی خوراکی های ک باعث سقط میشن نخوری وسیله سنگین بلند نکن بیش ...

خیلی سخته همش رعایت میکنم تو خونه نشستم غقط اشپزی میکنم

یعنی نگران نباشم نترسم؟

استراحت کن فردا ب دکترت حتما بگو انشالله چیزی نیس من همون اول دکترم گفت مشکوک ب سقطی ولی خداروشکر تا الان بچم سالمه اصلا نترس توکل بخدا ولی استراحت کامل حتما داشته باش

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خیلی سخته همش رعایت میکنم تو خونه نشستم غقط اشپزی میکنم

منم کلا استراحتم فقط غذا درست میکنم با دوتا بچه کوچیکی ک دارم واقعا سخته دیگه بیخیال تمیزی خونه شدم مجبورم الکی از رو تمیز میکنم ظرف و اشپزخونه هم با شوهرمه کلا 

منم کلا استراحتم فقط غذا درست میکنم با دوتا بچه کوچیکی ک دارم واقعا سخته دیگه بیخیال تمیزی خونه شدم ...

من که کلا ول کردم کثافت میباره از خونم اما نمیتونم انقد معدم میسوزه ترش میکنه بیحالم به زور ازجام بلند میشم

من که کلا ول کردم کثافت میباره از خونم اما نمیتونم انقد معدم میسوزه ترش میکنه بیحالم به زور ازجام بل ...

اوایل بارداری خیلی بده منم همش ضعف شدید داشتم از شوهرم بدم میومد همش بالا میاوردم رفتم تو چهار ماه خوب شدم ولی کمر دردای شدید داشتم از روز اول جوری ک قفل میکنه ک شیاف میزارم همش باید استراحت کنم واسه کثیفی خونه انقد حرص میخورم بخدا نتونستم خونه تکونی کنم شوهرم همش میگه تو زایمان کن من تابستون کلا خونه رو میریزم تمیز میکنم همه چیو عوض میکنم اخه قرار بود نوسازی کنیم خونه رو وسیله هارو عوض کنم ک نشد ،توام تحمل کن راهی نیس بری تو چهار ماه خوب میشی