2777
2789
عنوان

دوستاتونو تگ کنید و .........

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 1288 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا در برابر قلب مهربونت و این همه خوبیت، چیزی برای گفتن ندارم.🥺❤ جز این که ان شاءالله هر آرزو و ...

فدات بشم من مهربونم ...دلم برات تنگ شده بود 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
جون جون.جون مهربون همیشه شرمنده ام میکنی 😘😘😘😘😘😘

دشمنت شرمنده عزیز....

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فداااای تووو مهربون❤❤❤

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘

گولم نزن لنتی/ دل من عین گونجیشک نرمع/

تورو فقط باید پرستید،گول زدن دیگ چ صیغه ایه؟

قربون گنجشکم برم من

@narssiss73 داداش نامزد امشبم🤭

@missaylin @فاطی_خانوم_علی_آقا این دوتا خائن مگ تا اخر عمرشون بترشن😂

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
اوا اوا خاک عالم😨😨😨

😂😂هیس 

تو زن اولمی،هیچی زن اول نمیشه

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
@نازلی_بازمیگردد1    ارزو میکنم همه همیشه خندون باشی و دختر نازت رو سلامت بغل بگیری و ه& ...

مرسی عشق من خیلییی ازت ممنونم منم بهترینارو برات ارزو میکنم

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
@mp74     @narssiss73     @مهتابی_سوخته     @دختره ...

جووون جوووون 😍😍

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
تورو فقط باید پرستید،گول زدن دیگ چ صیغه ایه؟ قربون گنجشکم برم من @narssiss73   داداش نامزد ...

ایییی منو ننداز با اینااا اون فاطی بچه شو میخواست بندازه گردنممم هعییی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
ایییی منو ننداز با اینااا اون فاطی بچه شو میخواست بندازه گردنممم هعییی

😂😂😂😂اون ک وضعش خیلی خراب بود ی بار میگف بچه ازمنه ی بار میگف از نارسیس