2789
عنوان

shoma begin chikar konam

411 بازدید | 10 پست
salam madara man joda shodam alan sare ye masael hezanat moshkel darim man nemikham vaghti shoharam zan ya dost dokhtar begir pesaram bere khonash aslan nemitonam ghabol konam vali shoharam in nemifahme va hazer nist ye ghardad benevise ke har vaght ba kasi khast bashe faghat mitone pesaramo khone khodam bebine har cheghadr bahash harf mizanam zire bar nemire man nemitonam tahamol konam pesaram 1hafte ba zane dige bashe
واقعا فکر میکنى باباى بچه ات جلو بچه اش زن میاره و رابطه آره?این قرارداد رسما حق ازدواج بعدى همسرتو میگیره اگه بخواد با پسرش باشه!دارى هم به بچه و هم به اون مرد ظلم میکنى!بچه پدر میخواد!فردا میگه تو با بابام بهم زدى به من چه!زنشو دوست دارم اصلا!
این خیلى بده!
مطمئن باش باباش بچه شو موقع شب نشینیش پس میده که به کیفش برسه!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
عزیزم زیادی حساسی....مهم سلامتی جسمی و روحی پسرت هست و اینکه بهش خوش بگذره وقتی پیش باباشه ...

تو هم سعی کن خودتو سرگرم کنی و به این چیزا فکر نکنی .... تو هر چی بگی یا حتی قرارداد هم ببندی ،،مردها کاری که بخوان بکنن ،میکنن............بنابراین حرص بیخود نخور..
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

salam dostan man khodam ye ghardad neveshtam va behesh dadam ta pesaram 18salesh nashe ezdevaj nemikonam chon behesh hagh dadam ke negarane pesaresh mishe on ham bayad befahme man negaran misham nemitonam tahamol konam man ke nemidonam zan dige 1hafte chejoori ba pesaram raftar mikone
سارا جون ،، به نظر من ،،تو هم قرار داد بیخود نوشتی !!!یعنی چی تا 18 سالگی پسرت ... اصلا عقلانی نیست !!!!!!!!

من احساس می کنم هنوز همسرت را دوست داری و داری بهونه میاری !!!

ببخشید اینا نظر من بود ...

راه حل من همونی بود که بالا گفتم ...در غیر اینصورت باید یه اعصاب فولادی برای خودت درست کنی که سرو کله بزنی و عمرتو هدر بدی .......
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …