بابام با خانواده شوهرم مشکل داره رفتو امد نمیکنن خیلیییی اختلافا افتاد و همشونم تقصیر خانواده همسرم بود خلاصه الان تموم شده قضیه مال یه سالو و نیم قبل بود بد شوهرم به خانوادش گفته یکیتون حق ندارید برید از خانواده زنم چیزی بگید یا غیبت کنید اگه بشنوم میام همون از دروازه با صدای بلند فوشتون میدم خلاصه به ابجیاش اینا هم گفته اگه حرف بزنید به این خونه نیاید دیگه منظورش خونه مادر شوهرم ایناس بد الان یه ساله فقططط بابام پشت سر اونا حرف میزنه اونا هم میفهمن یه بار رفته بود به شوهر خواهر شوهرم گفته بود قضیه رو کلا من میگم بابا حرف نزن اونا دیگه کاری ندارن انگار بچه اس میگه حرف میزنم خوشم میاد الانم بحث کردیم باهم میگم بابا تو حرف میزنی اونا الان یه ساله چیزی نگفتن
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بد اخرش صبرشون تموم بشه اونا هم از زنو عروس تو حرف میزنن ببنید اول تقصیر خانواده شوهرمه چون خیلییی بلا سرم اوردن خیلیییییی بابامم ک رو من حساسه منم میگم بابا گذشته ها گذشته دیگه اونا کاری ندارن اگه حرف زدن پشت سرتون به من ربطی ندارع ها نیایذ بگید این چیزی گفت اون چیزی گفت
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
پدر و مادرن دیگ رو بچه شون حساسن ولی ب نظرم وقتی شوهرتون این طور گفته ب خونوادتون دیگ پدرتون نبای ...
ادم یکم با سیاست باشه خوبه بخدا اونا یه ساله حتی یه کلمه هم نگفتن در مورد خانوادم ولی این بابام رفته حتی به شوهر خواهر شوهرمم گفته مثلا شوهرم اومد به پام افتاد اینکارو کردیم اونکارد کردیم پیش صد نفر میگه هر کی بیاد پیشش میگه
مامان بزرگ منم همینه😑با این ک چیزی تو دلش نیس همش مشکل درست میشه واسمون
منم به بابام گفتم بابا الان تو یه ساله داری حرف میزنی پشت سرشون اونا هم اخرش حرف میزنن اگه ادامه بدی از من ک نمیخوان حرف بزنن از زنو عروست میخوان حرف بزنن دیگه بد گفتم اگه حرف زدن فهمییدی نیاید به من گیر بدین حرف میزنن یا ن به من اصلاااا مربوط نیس