2777
2789
عنوان

نفخ و باد روده

569 بازدید | 6 پست

شرمنده سوالم یه مقدار خوشایند نیست. هفته ۳۸ بارداری هستم ولی شدت نفخ و باد خیلی زیادی دارم و ببخشید بوی خیلی زیاد بدی میده مثل فاضلاب. احساس می کنم نسبت به ماه های اخیر بوش خیلی فرق کرده و بد شده. آیا برای خانومای باردار هم این اتفاق افتاده؟ نیاز هست به دکتر بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی گلم 

چیشدع رفتی دکتر ؟ 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خوبی گلم  چیشدع رفتی دکتر ؟

سلام ممنون. آره نفخ زیاد داشتم. وقتی بچه بزرگتر میشه به روده ها فشار میاره دفع خوب انجام نمیشه. مشکل منم همینه. باعث پیچش روده و نفخ و این چیزا میشه

سلام ممنون. آره نفخ زیاد داشتم. وقتی بچه بزرگتر میشه به روده ها فشار میاره دفع خوب انجام نمیشه. مشکل ...

الان خوب شدی نسبت به چند روز پیش 

انشاالله که مشکلی نداشته باشی و بسلامتی و با آرامش بیشتری بگذرونی و زایمان راحتی داشته و نی نی نازت بغل بگیری

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین