2777
2789
عنوان

کاش حداقل اینجا میشد

99 بازدید | 15 پست

راجب مسائل جنسی حرف زد

من دردمو به کی بگم

تو شهرستان کوچیکمون از کجا مشاور و دکتر مربوط به این مسائل پیدا کنم

حرفام به دکتر زنان ربطی نداره که بگین برو پیش دکتر زنان

خیلی سخته

هیچ جا و هیچکس نیست که ادم نظر و راهنمایی بخواد

با این همه سخت گیری بیخود نمیفهمم چرا جامعه به لجن کشیدست

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیه بگو  ترنسی؟

نه

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
چی شده مشکل چیه

اینجا که حرف بزنی تاپیک میترکه

اینجوریام نیست بستگی داره تو حرفتو بزن تا تاپیک بترکه لاقل چن تا راهنمایی گرفتی بقیشم تو گوگل اینا ب ...

درباره سادیسمه میخوام بگم رفتارای همسرمو بگید واقعا سادیسمه یا اشتباه میکنم

درباره سادیسمه میخوام بگم رفتارای همسرمو بگید واقعا سادیسمه یا اشتباه میکنم

اگه خلاف میلت کاری میکنه خب سادیسمه دیگه

تسلیم نشو

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز