2777
2789
عنوان

اسم پسرم

199 بازدید | 24 پست

خانما من زایمانم همین چند روزه یکی از اسمایی ک مد نظرم رایان هست به نظرتون اینکه بعدا اسطمش مسخره شه دلیل قانع کننده ای هست که این اسمو نزارم؟

خب اسم سلیقه ایه کسیم ک بخاد مسخره کنه اسم نه چیزه دیگه ایو مسخره میکنه نمیدونم بخدا گیج شدم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

رایان واقعا زیباست و بین المللی هم هست 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قشنگه

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

هر اسمی داشته باشی یجوری مسخرش میکنن ادمای بی فرهنگ 

خیلیم قشنگه همینو بذار مبارکتون باشه❤❤

خدایی کسی میتونه اسم کیمیا رو تبدیل به یه چیز بد کنه؟ باور کن اینم یچیزایی گفتن که ...

2790
2778
2791
2779
2792