2777
2789
عنوان

مسافرت

130 بازدید | 20 پست

سلام میگم جنوب کرونا هست  اونجا برا مسافرت نرین تا بیمار نشین

برین شما‌‌ل(البته با رعایت پروتوکول های بهداشتی سفر کنین)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بشینن خونشون..بخدا ک بهتره..توی شهرخودمونم جرات نداریم بریم بیرون..نمیدونم مردم با چ دلی بابچه وفلان میرن مسافرت

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنوبی ها هم برا امنیت خودشون برن شمال هم فاله هم تماشا هم امنیت داره🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
جنوبی ها هم برا امنیت خودشون برن شمال هم فاله هم تماشا هم امنیت داره🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

چقدر شما بامزه ای .شوخی شوخی با کرونا هم شوخی؟؟؟ما شمالی چه گناهی کردیم که از در خونمون هم بیرون نمی‌تونیم بیایم چون مسافر هست 

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
خیلی ممنون که مثل همیشه تشریف میارید شمال و کرونا رو با خود میاورید    

خواهش میکنم

من سفر نمیکنم برا امنیت جامعه گفتم

حالا کدوم شهر ها امنیتش بیشتره و مردمشون بیشتر رعایت میکنن تا مردم برن اونجا؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

خواهش میکنم من سفر نمیکنم برا امنیت جامعه گفتم حالا کدوم شهر ها امنیتش بیشتره و مردمشون بیشت ...

برای چی باید بری جایی تا میتونی تو شهر خود بمونی؟؟؟؟؟ 

برای امنیت جامعه سفر رو پیشنهاد میدید؟

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
لطفا هرجا می‌خواین برین دراصفهانو ببندین ن کسی بیاد ن ما جایی بریم....باتشکر

مگه اصفهان تو شمال یا نزدیک شما نیست؟؟؟؟

اگه هست اونجا هم خوبه🙂🙂🙂🙂