سلام میگم جنوب کرونا هست اونجا برا مسافرت نرین تا بیمار نشین
برین شمال(البته با رعایت پروتوکول های بهداشتی سفر کنین)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جنوبی ها هم برا امنیت خودشون برن شمال هم فاله هم تماشا هم امنیت داره🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
خیلی ممنون که مثل همیشه تشریف میارید شمال و کرونا رو با خود میاورید
خواهش میکنم
من سفر نمیکنم برا امنیت جامعه گفتم
حالا کدوم شهر ها امنیتش بیشتره و مردمشون بیشتر رعایت میکنن تا مردم برن اونجا؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
لطفا هرجا میخواین برین دراصفهانو ببندین ن کسی بیاد ن ما جایی بریم....باتشکر
مگه اصفهان تو شمال یا نزدیک شما نیست؟؟؟؟
اگه هست اونجا هم خوبه🙂🙂🙂🙂