2777
2789
عنوان

مسافرت

130 بازدید | 20 پست

سلام میگم جنوب کرونا هست  اونجا برا مسافرت نرین تا بیمار نشین

برین شما‌‌ل(البته با رعایت پروتوکول های بهداشتی سفر کنین)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

بشینن خونشون..بخدا ک بهتره..توی شهرخودمونم جرات نداریم بریم بیرون..نمیدونم مردم با چ دلی بابچه وفلان میرن مسافرت

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنوبی ها هم برا امنیت خودشون برن شمال هم فاله هم تماشا هم امنیت داره🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
جنوبی ها هم برا امنیت خودشون برن شمال هم فاله هم تماشا هم امنیت داره🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

چقدر شما بامزه ای .شوخی شوخی با کرونا هم شوخی؟؟؟ما شمالی چه گناهی کردیم که از در خونمون هم بیرون نمی‌تونیم بیایم چون مسافر هست 

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
خیلی ممنون که مثل همیشه تشریف میارید شمال و کرونا رو با خود میاورید    

خواهش میکنم

من سفر نمیکنم برا امنیت جامعه گفتم

حالا کدوم شهر ها امنیتش بیشتره و مردمشون بیشتر رعایت میکنن تا مردم برن اونجا؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

خواهش میکنم من سفر نمیکنم برا امنیت جامعه گفتم حالا کدوم شهر ها امنیتش بیشتره و مردمشون بیشت ...

برای چی باید بری جایی تا میتونی تو شهر خود بمونی؟؟؟؟؟ 

برای امنیت جامعه سفر رو پیشنهاد میدید؟

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
لطفا هرجا می‌خواین برین دراصفهانو ببندین ن کسی بیاد ن ما جایی بریم....باتشکر

مگه اصفهان تو شمال یا نزدیک شما نیست؟؟؟؟

اگه هست اونجا هم خوبه🙂🙂🙂🙂