2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

126 بازدید | 13 پست

خسته شدم دیگ از همه بدم میاد 

امروز بعد کلی وقت تو خونه نشستن داداشم میخواست بره دکتر قرار شد ماهم بریم خونه مامان بزرگم چون نزدیک اونجا بود کلی با مامانم حاظر شدیم و لباس پوشیدیم و شیک کردیم آخرش داداش الدنگم اومد گفت راستی من فردا نوبت دکتر دارم حواستم نبود منم کلی ناراحت شدم ک مگه من اسکل اینام قهر کردم اومدم اتاقم نشستم گریه ک چرا این انقد بیشعور و بی شخصیت دیگ خسته شدم نمیکشم😭

حساس شدی مثل من

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نع به خاطر اینکه کلی حاضر شدم بعدشم اون اسکل گف نمیریم کلی وقتم تلف شد 

میفهممت عزیزم خیلی بده

ولی اگه بیرون خواستی خودت تنهایی نمیتونی بری؟؟؟

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
فقط 15_1۶ سالمه کجا برم تنهایی

عزیزم منم همسن خودتم 

من میرم یه دور میزنم‌میام

جای خاصو‌دوری ک نمیرم 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤