2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 52 پست
تازه بعدش زنگ میزنه میگه چیزا رو گذاشتم پشت در بردی داخل؟!

بگو آره مامان ،دستت درد نکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
یه بار با لگد بزن زیرش تا دم در خونش بره بفهمه اینکارو نکنه😂😂 شوخی کردم😄 عزیزم بهش بگو مادرشوهر ب ...

الان زنگ زد گفت چیزا رو بردی داخل گفتم خب میزاشتید خودمون میومدیم ازتون می‌گرفتیم گفت نمیدونستم خونه نیستید یعنی متوجه شد منظورم چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته تو منظورت اینه ک نمیخاد باهات رو دررو بشه؟؟؟ اصلا باهات حرف میزنه فیس تو فیس ؟؟رفتارش چجوره؟؟

تو ظاهر خوبه ولی همیشه منو با رفتاراش ناراحت کرده بار اولش نیست

خب آره کارش یه جوریه.. چون مادر همسرته نمیخوام چیزی بگم نمیشناسمش ولی به نظر خودت که میشناسیش دلیل ک ...

میخواد منو با بی احترامی ناراحت کنه چون می‌دونه بدم میاد

ابنسری کمین کن...

ب محض این ک از پله ها رفت بالا یا پایین ک بذاره پشت در پشت سرش برو ک اجبارا ببینتت...

البته من خودم ترجیح میدم تر و توزشون رو نبینم...چ بهتر ک بذاره پشت در

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
الان زنگ زد گفت چیزا رو بردی داخل گفتم خب میزاشتید خودمون میومدیم ازتون می‌گرفتیم گفت نمیدونستم خونه ...

بگو اینسری تشریف آوردید نبودم همراه خودتون ببرید میام ازتون میگیرم...

یا بگو این زنگی ک الان میزنید ک بردم یا نبردم تو قبل از تشریف آوردن بزنید ک منزل نبودم شمام زحمتتون نشه...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
اگه میخواست بی احترامی کنه اصلا هیچی نمیاورد براتون بعید میدونم منظور بدی داشته باشه

نه اینطوریم نیست.. مهم طرز برخورده تا وسیله دادن 

اگه وسیله نده استارتر خودش تهیه میکنه ولی بی احترامی هیچ وقت فراموش نمیشه. خودم دارم دور و برم 

حتی میخواست سبزه عید بده بهم با تمسخر حرف می‌زد که برگشتم گفتم مامانم خودش بهم داده شما اگه دوست دارین بدین ندارینم عیب نداره 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
اگه میخواست بی احترامی کنه اصلا هیچی نمیاورد براتون بعید میدونم منظور بدی داشته باشه

چی بگم والاه اگه میخواد یه خوبی کنه یه کار دیگه میکنه آدم کنارش به جای اینکه خوشحال شم بدتر ناراحت میشم

نه اینطوریم نیست.. مهم طرز برخورده تا وسیله دادن  اگه وسیله نده استارتر خودش تهیه میکنه ولی بی ...

آره من دقیقا حرفم همینه،فقط دلم میخواد مثل خودشون کنم نمیدونم چه جوری

نه اینطوریم نیست.. مهم طرز برخورده تا وسیله دادن  اگه وسیله نده استارتر خودش تهیه میکنه ولی بی ...

آخه آدمای قدیمی یه اخلاقای خاصی دارن که شاید بی منطق به نظر بیاد ،مثلا بابای منم اینجوری بود ولی دلیلش این بود که در کل زیاد اجتماعی نیست و حوصله تعارف کردن نداره مثلا در بزنه بگه بفرمایین خواهش میکنم قابل نداره و این حرفا به خاطر همین چیزی میخواست به خواهرم بده میذاشت دم درشون و بر میگشت حتی اگه خونه بودن 🤐