2777
2789
ممنون ببخشید سوال آخرم ... آیا میزاره یا محمد در ارتباط باشم یا کلا قطع رابطه؟ واینکه محمد با مادر ...

مادرت از محمد خوشش میاد بخصوص از شخصیتش 

محمد یکم باید هنوز تلاش کنه فعلا نمیتونه بیاد چون بعضی از چیزارو هنوز ت زندگیش نداره و باید آماده کنه

حسین انگار یه پسر باشخصیته و الان فکرو ذهنشو یه مشکل درگیر کرده و همش داره سعی میکنه اون مشکلو از بی ...

این الان حس درست تریه؟ یا اون یکی پستی که ریپ زدی؟

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط یهو اومد ت ذهنم ولی راجبت نمیتونم نظر بدم نمیتونم حس کنم ک اون دوست داره یا ن

اهان اوکی، فهمیدم... ممنون.

نه آشنا نیست، منو به خانوادش معرفی کرده، میدونم اونا دوستم دارن ولی خودش نمیدونم چه جور حسی داره؟ ازدواجی یا خواهربرادری؟

اسی حس میکنم چشم به راه کسب هستی یکیو دوست داری دوست داری باهاش ارتباط داشته باشی و بیاد جلو نمی‌دون ...

میشه ظاهری هم بگی 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
اهان اوکی، فهمیدم... ممنون. نه آشنا نیست، منو به خانوادش معرفی کرده، میدونم اونا دوستم دارن ولی خود ...

همون دیگ من حس میکنم خودت باید دس ب کار بشی ی تکونی ب خودت بده ت همه کار میتونی بکنی یادت نره

همون دیگ من حس میکنم خودت باید دس ب کار بشی ی تکونی ب خودت بده ت همه کار میتونی بکنی یادت نره

بعد گفتید ک ... مامانم می‌فهمه ‌ از شخصیت محمد خیلی خوشش میاد... فقط از یه بابت نگرانم چجوری مامانم پی می‌بره به این موضوع وقتی فهمید رابطه مارو ؟؟

آره، البته تا الان خودم بیشتر تلاش کردم تا اون. واسه همین یه مدت زیاد فاصله گرفتم ازش. حالا باز رابطمون گرم شده. نمیدونم چرا این ارتباطمون اینقدر تو هوا و بلاتکلیفه!

بعد گفتید ک ... مامانم می‌فهمه ‌ از شخصیت محمد خیلی خوشش میاد... فقط از یه بابت نگرانم چجوری مامانم ...

انقد زود نمیفهمه نگران نباش تو فقط ی روز میری بهش میگی ک محمدو دوس داری ک اینک رابطه داری