یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم دوبار امتحان دادم قبول نشدم اعصابم خورد شد بخ خودم گفتم دیگه نمیرم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
منم دوبار امتحان دادم قبول نشدم اعصابم خورد شد بخ خودم گفتم دیگه نمیرم
نه من میرم ولی مشکل اینجاست با چندتا دوستامون بودیم اونا قبول شدن دفه اول و دوم فقط من رد برای همین اعصابم خورده وگرنه به خودم باشه ۱۰ بار دیگم رد بشم میرم
شوهرمم میخاد دلداریم بده مثلا میگه اشکال نداره بیشتر بخونی معلوماتت زیاد میشه
نه من میرم ولی مشکل اینجاست با چندتا دوستامون بودیم اونا قبول شدن دفه اول و دوم فقط من رد برای همین ...
آره منم میرم ولی فعلا نه یه کم اعصابم آروم بشه مشکل عشقم همسر حل بشه بعد میرم ان شاالله که هر چه زود قبول بشی آره همسر منم میگه اشکالی نداره بیشتر بخونی قبول میشی
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏