2777
2789
عنوان

بچه ها من و شوهرم دیشب😭

5035 بازدید | 160 پست

بچه ها دیشبمم تاپیک زدم اما ی نفر فقط اومد ب کمکتون احتیاج دارم

من و همسرم اصلاااااااااا امادگی بچه دار شدنو نداریم تو عقدیم 

دیشب ب طرز خیلی خیلی مزخرفی ک اصلا فکرشو نمیکردم ریخته شد داخل بعد ی ساعت قرص اورژانسی ۱/۵ خوردم 

اماااااا دارم از استرس میمیرم انقد گریه کردم 

درسته قرصای اورژانسی دوزش اوردن پایین؟

ب خاطر کرونا میترسم برم دکتر،لازم هست برم؟

چیکار کنم؟؟؟ ک ب صفر برسه احتمال بارداری؟

12 ساعت بعد یکی دیگ باید میخوردی.خوروی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بارداری به این راحتی نیست هرچند غیر ممکن نیست.اگر خودت وهمسرت هردو اماده باشین بابار اول میگیره.استرس نداشته باش

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

تا ۷۲ ساعت هر ۱۲ ساعت باید یه قرص اورژانسی بخوری.

امکان اینکه پریودیتو هم بهم بریزه زیاده.

پس تا از موعد پریودیت یک هفته گذشت برو آزمایش خون بده.

اینجوری اصلا مشخص نمیشه.

ان‌شاالله هرچی خیره پیش بیاد

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
اورژانسی خوردی هیچی نمیشه  نگران نباش  نهایت هفته دیگه یه بی بی چک بزار

اخه ۱ اسفند پریود شدم و ۲۷ این ماه باید پریود شم

ب تعویق میندازه پریودیو من میمیرم ک تا پریود شم😭😭😭😭