سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید چی بگم به خانواده شوهرم که هم بی ادبی نباشه هم دندان شکن باشه. تازه دماغمو عمل کردم خانواده شوهرم شهرستان هستند بهشون میخواستیم نگیم تا عید که میریم خودشون متوجه بشن خواهرشوهرم چند روز پیش اومد خونه مون متوجه شد. امروز مادرشوهرم زنگ زد تبریک گفت. ایشون محترم هستند. اما خواهر شوهر بزرگم معمولا اینجور مواقع اولش که میبینه میخواد مزه بپرونه یه تیکه میندازه میخوام اون موقع یه چیزی بگم که دیگه جرات نداشته باشه ادامه بده همینطور جاریم که مطمئنا میگه و دختر جاریم که هم خیلی بی ادب و نزاکت و خیلی پرورو و حاضر جوابه میخوام دوستای عزیزم چی بگم که دهنشون ببندم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخه مطمئنم که میگن کلا منتظرن یه چیزی بشه فقط تز بدن. مثلا میگن زشت شده یا بهت نمیاد یا چرا کجه همه ...
اگه چیزی گفتن کجه یا کوچیک نشده یا هرچی. محترمانه بگو فرم اصلی بینی شش ماه تا یک سال بعد مشخص میشه. بی ادبی نکن عزیزم .همینو بگو کافیه . حتما نباید که جواب بدی و با بدی داد
خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
مثلا خواهرشوهربزرگم تا پارسال ما رو دید بعد یه سلام و علیک معمولی فوری میگه اینا از تهران کرونا آوردن با خودشون ازشون دور شید. الانم تا ببینه میخواد یه مزه بپرونه منتهی من میخوام توی نطفه خفه اش کنم