2777
2789
عنوان

فولوکسیتین

70 بازدید | 13 پست

بچه ها من چند سال پیش وسواس فکری پیدا کرده بودم دکتر بهم فولوکسیتین داد خوب شدم کاملا الان دوباره برگشته خیلی اذیتم می‌کنه خودم برم بخرم روزی یه دونه بخورم مشکلی نداره؟اصن بدون نسخه میدن؟کسی میخوره راهنماییم کنه 

نمیدن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون نسخه میدن ولی ی دونه فایده نداره حداقل باید چهارهفنه بخوری تا اثر کنه و اینکه فکر کنم سرخود ...

۸ سال پیش خوردم نزدیک یک سال الان بعد ۸ سال دوباره برگشته 🤦

من حدود دوساله دارم میخورم     شما چند وقت خوردی به من گفته باید بخوری وقتی تموم میشه تا برم دکتر از داروخانه میگیرم

شما برو دکتر  شاید داروی دیگه ای هم باهاش بده

فولکسیتین خیلی عوارض داره سرخود مصرف نکن 

بعضی جاها میدن بعضی نه .من بدون نسخه میخرم .خیلی خوبه .ولی بعد یماه تاثیرش نشون میده .دز ده شروع کن کم کم به چهل برسون تا اثرشو نشون بده 

اقدامم قطش کردم باز وسواسم برگشت مجبورشدم باز بخورم 

بعضی جاها میدن بعضی نه .من بدون نسخه میخرم .خیلی خوبه .ولی بعد یماه تاثیرش نشون میده .دز ده شروع کن ...

اتفاقا من می‌خوام اقدام کنم ولی وسواسم اذیتم می‌کنه کسی هم نمیدونه دوست ندارم بگم نمی‌دونم بخورم برای اقدام تا یکی دوماه دیگه قطع کنم مشکلم بدتر میشه نمیشه؟

شما چند وقت خوردید یعنی باردارم بودی خوردیذ

فداتشم دوساله میخورم تازه اقدامم بچه ندارم .قطع کردم دیدم وسواسم برگشت دوباره دارم میخورم .حالا باردار اگ بشم میرم دکتر اگ گفت موردی نداره ادامه میدم