2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرغ و سرخ کن اول 

بعد پیاز فلفل دلمه و هویجم سرخ کن بعد رب بزن ادویه هارو بزن ربتم بعد سرخ شدن پیازوهویج سرخ کن بعد مرغارم بچین روش بعد زعفران دم کرده بریز توش تا مرغا رنگشون عالی بشه ابم بریز بزار بپزه اب زیاد نریز که مرغا باز بشن 

اول قشنگ سرخ کن بازرد چوبه بعد ته ظرفو با پیاز و فلفل دلمه خردشده پرکن مرغهارو بچین روش زعفرانو دم کن با نصف لیوان آبجوش و دو قاشق سس مایونز هم بزن بریز رو مرغها نمک وادویه هم بزن حدود دوساعت و نیم رو شعله پخش کن بپز تو یه ظرف استیل ذغال داغ بنداز روشم یکم روغن بریز بذار پیش مرغها در ظرفو ببند 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خب بگو🤔

مرغ خامو با پیاز و نمک و فلفل سیاه تفت بده  بعدش تو تابه جدا رب و نمک و فلفل سیاه و ابلیمو رو تفت بده مرغاتم یه تفت با رب ها بده.بعد اب بریزو دو ساعت زمان بده.وقتی خوب پخت یه ربع اخر نصف استکان زعفرون و تمام.هیچ ادویه دیگه ای نزن محشرمیشه

دوستت دارم خدا💞
این چیه اسمش چه عحیبه برامهمون اینجوری میپزی؟

مرغ دودی

آره واسه تنوع خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من مثلا برای دو تا رون مرغ یه پیاز خیلی بزرگ و درشت خورد میکنم با زرد چوبه و دارچین مخلوطش میکنم نصفشو میریزم کف قابلمه بعد مرغو میذارم و بقیه پیازارم رو مرغا میریزم نمکم میزنم و در قابلمه میبندم آبم نمیخواد خودش آب باز میکنه شعلشو کم میکنم یک ساعت و نیم الی دوساعت بپزه

بعد پیازشو میریزم دور دوباره یه دونه پیاز کوچیک و با مرغا سرخش میکنم رب میزنم میذارم جا بیفته

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
سس مایونز واقعا عجیب بود

امتحان کن خوشمزه اس