2777
2789

مادرشوهرم دوتا پاهاشم عمل کرد ماشالا سرحال فقط سر هر کدوم یکی دو ماه خوابید همین

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بگو بعداز آوردن خونه چه کارهایی خوبه انجام بدیم فیزیونراپی یا ورزش داره یا نه

اره فیزیوتراپی داره دکتر خودش میگه باید مرتب ببرید فیزیوتراپی از توالت فرنگی استفاده کنه من خودم تو اینترنت ک سرچ کرده بودم خیلی حساسیت ب خرج داده بودن ک حموم بری باید فلان چیز ب دیوار نصب باشه و خیلی چیزای دیگه ولی اصلا اینجوری نبود حالا مادر شوهرم من خیلی نازنازی بود ولی فیزیوتراپی خیلی خوبش کرد اصلش همینه و اینکه حتما از توالت فرنگی استفاده کنه 

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
خب بگو بعداز آوردن خونه چه کارهایی خوبه انجام بدیم فیزیونراپی یا ورزش داره یا نه

سلام ببخشید شما تو پیشخوان کار میکردید درسته؟

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

از مشاوره آنلاین بهترین دکتر ارتوپد استفاده کن دکتر پویان علوی نژاد فوق العاده س. اگه میخوای بدونی بعد جراحی زانو باید چیکارها کرد که زودتر خوب شی میتونی از دکتر بپرسی 

آدرس سایتشو میزارم حتما استفاده کن 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-پویان-علوی-نژاد