2777
2789
عنوان

ماه دوم بارداری ها بیاین.

2427 بازدید | 12 پست

من خیلی منفی باف شدم...همشم توخونه تنهام هیچجایی ندارم برم....خیلی افسرده شدم...چکار کنم؟؟؟؟تاکی اینجوری ام بنظرتون شمام اینجورید؟  هنوز بالا نیاوردم 😅😅اول هفته۶هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یه آدم منفی بافیم همش فکرای بد میاد تو سرم ولی به این موضوع فکر کردی که چیزایی که هیچ وقت بهشون فکر نمیکنی اتفاق میوفته واسه من که اینطوری بوده یعنی هر چی که بهش فکر کردم نشده برعکس هر اتفاقی افتاده اصلا به فکرم هم نمیرسید 

این و بدون بهترین دوران هستی   ۱۰۰۰ نفر در حال اقدام هستن که باردار نمیشن پس قدر لحظه هات و بدون.  مثلا برنامه خندوانه برو جلو اینه الکی بخند.   تمرین شاد بدون بکن.  همش موزیک بزار برقص.  هرکی در مورد اخبار و کرونا امد حرف بزنه حرفش و قطع کن اصلا گوش نده.   کتاب بخون.  فیلم و سریال این روزا زیاد ببین  به نی نی فکر کن. 

الکی منفی بافی نکنین توروخدا 

من کل بارداریم و با فکرای منفی و استرس گذروندم الان اینقد پشیمونم که نگین 

حتی نرفتم عکس بارداری بگیرم همش میگفتم بچم مشکل داره یا زایمانم بد میشه و دورتر جون بچم میمیره الان مثل چی پشیمونم 

چه شرایطی رو که با گریه نخوابیدم حتی درست حسابی هم براش لباس نگرفتم 😖

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
این و بدون بهترین دوران هستی   ۱۰۰۰ نفر در حال اقدام هستن که باردار نمیشن پس قدر لحظه هات و بدو ...

من کلا منفی باف بودم هرو۲ت میخاستم پریود بشم تا۱ هفته کلا اعصابم خرد بود به نکات منفی زندگیم فک میکردم الانم انگار دایم پریودم دیگه اعصابم خرده دلیلش اینه ک نمیتونم جایی برم بیرون

زودترش میشه همون ۷هفته دیگه تابخام برم...بخاطر اینکه میگن ممکنه قلب تشکیل نشده میگی؟

اره کلااا زود بری ممکنه هیچیو نبینن‌.بستگی ب بتات هم داررره ها من ۸ روز قبل موعدم تستم پررنگ شد بتام بالا بود ۸ هفته رفتم تازه گف ۷ هفته ای...تاپیکاتو خوندم اگه بتات پایین بوده بدون لقاح دیر شکل گرفته و دیرتر از حد معمول باید بری .ببین ۶ روز بعد موعدت ک ۲۵ بوده بتات هنوز دوهفته یا سه هفته بوده جنین.ازاونجا بشمر تا ۹ هفته بعد برو...از اولین روزاخرین پریودت نشمر چون لقاحت دیر بوده