2777
2789
عنوان

جناب همسر

200 بازدید | 14 پست

سلام .دیشب من وشوهرمو پسر کوچولوم دور دور رفتیم ‌خودآقا گفتن میخوای یکم قدم بزنیم گفتم آره .همینطور که قدم میزدیم یه فروشگاه لوازم خانگی دیدیم رفتیم ببینیم چیا داره.من از یه وسیله خوشم اومد گفتم این خیلی خوبه آقا میگفت نه این چیه اندازش کوچیکه به کارمون نمیاد من گفتم من میدونم این برای ما خوبه هی  نه گفت و نه گفت منم عصبی شدم گفتم نمیخواد اصلا نخواستم .بعدش متوجه شد من ناراحت شدم گفت بریم این فروشگاه کلی خوراکی خرید منم از حرص چیزایی که لازم نداشتمم بزمیداشتم .فک کردم اذیتش میکنم اما اذیت نشد همه رو خرید اما واقعا خودم اذیت شدم.در کل مشکل ما اینه که من به شوهرم چیزی بگم میگه باشه بخریم ولی وقتی میریم خرید اخر سر حرف خودشو به کرسی میشونه  وکلی به به وچه چه میکنه و میگه اون چی بود روش دست گذاشتی اینو ببین چقدر شیکه خوبه انقدر گفته ومیگه که دیگه فک میکنم بدسلیقه ترین ادم روی زمینم...اما گاهی که به ندرت پیش میاد و بعضی چیزارو سر در نمیاره و میگع نمیدونم خودت ببین چطوره .منم انتخاب میکنم همه که میبینن میگن چقدر عالی چقدر شیک وقتی شوهرم میشنوه بقیه تعریف میکنن تعجب میکنه ومن میگم دیدی چه تعریف کردن فقط میگه آره..من چیکار کنم با این اخلاقش؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم باید رو اخلاق شوهرت کار کنی هم اخلاق خودت مثل بچه ها لجبازی کردی 

نه عزیزم من ۳۱ سالمه  چرا باید لحبازی کنم.اخه تا بوده همین بوده.من همش به سلیقه اون حتی لباسامم انتخاب میکنم.من از لجبازی خوشم نمیاد اصلا به این چیزا فک نمیکنم اما دیگه واقعا دیشب کلافه شدم .باور کن مطمین بودم یه چیزی میگه که گفت خیلی جاها چیزایی که دوس دارم نمیخرم یا اگه بخوامش خودش میره یه رنگ دیگه یا یکم متفاوت ترشو میخره

خودت تهنا برو خرید

نمیذاره متاسفانه.فقط تا محل کار منو میرسونه ظهرم میاد دنبالم.هرجا که میریم باهم.البته شرایط اینجا یکم متفاوته.شهرش کوچیکه تنها زیاد  بیرون نمیشه رفت 

ن اتفاقا هیچ وقت تا حالا سلیقشو تحمیل نکرده یعنی اگه دوتا باشه ک من خوشم بیاد یکی خودش اون ک من دوس ...

این خوبه.اما از من نه اونقدر میگه این چیه که منم دلم بدمیشه بعد فرداش یا چندروز بعد میره برام اگه از همون مدل باشه یه رنگ دیگه یا اگه مدل دیگه دیده باشه اونو میخره.وای وای سر مانتو هام دقم میده