سلام .دیشب من وشوهرمو پسر کوچولوم دور دور رفتیم خودآقا گفتن میخوای یکم قدم بزنیم گفتم آره .همینطور که قدم میزدیم یه فروشگاه لوازم خانگی دیدیم رفتیم ببینیم چیا داره.من از یه وسیله خوشم اومد گفتم این خیلی خوبه آقا میگفت نه این چیه اندازش کوچیکه به کارمون نمیاد من گفتم من میدونم این برای ما خوبه هی نه گفت و نه گفت منم عصبی شدم گفتم نمیخواد اصلا نخواستم .بعدش متوجه شد من ناراحت شدم گفت بریم این فروشگاه کلی خوراکی خرید منم از حرص چیزایی که لازم نداشتمم بزمیداشتم .فک کردم اذیتش میکنم اما اذیت نشد همه رو خرید اما واقعا خودم اذیت شدم.در کل مشکل ما اینه که من به شوهرم چیزی بگم میگه باشه بخریم ولی وقتی میریم خرید اخر سر حرف خودشو به کرسی میشونه وکلی به به وچه چه میکنه و میگه اون چی بود روش دست گذاشتی اینو ببین چقدر شیکه خوبه انقدر گفته ومیگه که دیگه فک میکنم بدسلیقه ترین ادم روی زمینم...اما گاهی که به ندرت پیش میاد و بعضی چیزارو سر در نمیاره و میگع نمیدونم خودت ببین چطوره .منم انتخاب میکنم همه که میبینن میگن چقدر عالی چقدر شیک وقتی شوهرم میشنوه بقیه تعریف میکنن تعجب میکنه ومن میگم دیدی چه تعریف کردن فقط میگه آره..من چیکار کنم با این اخلاقش؟؟