2777
2789

خوشکله ولی واسه تو خیابون نه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

برو تو نت سرچ کن این مدلا اما خوشگل ترش هس اونطوری بدوز

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه من واسه مهمونی میخوامش

پس قشنگه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

ببخشیدا ولی شبیه لباس خدمه و خدمتکارا تو فیلماس:/

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

عزیزم منم میخام از این مدلا بخرم چون باردارم ولی گیرم نمیاد تهرانم جاییو سراغ داری؟

من اهوازم گلم

اینجا هم مریضی خیلی زیاد بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بازار واسه همین میخوام پارچه بدم خیاط 

تو هم میتونی یه مدل خوشکل بدی خیاط اندازه خودت درست کنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم