2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

371 بازدید | 19 پست

سلام خانوما کسی از شرکت نفیس اینجا هس +؟؟ 

من میخواسم ثبت نام کنم گفتن باید سریع موقعه ثبت نام خرید بزنی و بعد اینکه روزی ده بار بهم زنگ میزنن واقعا خسته کننده هستن برای شماها هم همینجوره؟؟؟؟

من بیشتر دوس دارم ثبت نام کنم که فقط خریدای خودمو بزنم چون همه چیزامو از نفیس میخرم 

✖ forget who forgets you ✖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی میخری؟سفارش چی بدی؟  یه خانمه اینجا بود میگفت خوبه. کلاس میزارن آموزش میدن؟ نمیدونم راست میگفت یا نه. 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چی میخری؟سفارش چی بدی؟  یه خانمه اینجا بود میگفت خوبه. کلاس میزارن آموزش میدن؟ نمیدونم راست میگ ...

من محصولات ارای‌یشونو راضی بودم خریدم 

✖ forget who forgets you ✖
دوستم محصولات این شرکت رو میفروخت ازش خریدم یعنی آشغااال بودناااا.تمامش الکل و پارابن 

سلام عزیزم شاید اون محصولی که به شما دادند مناسب پوست شما نبوده چون اول باید مشاوره بشید بعد محصول بخرید...هیچوقت اینجوری خرید کنید اگه تمایل داشتید بفرمایید تا بیشتر راهنمایی تون کنم. هیچوقت به هیچ عنوان اینجوری نخرید. فرم پر میکنید و با توجه به ان فرم محصول به شما میدیم.