2777
2789
عنوان

ترس از خیانت

549 بازدید | 48 پست

من وقتی با یکی باشم میترسم طرف خیانت کنه بهش ازادی نمیدم رفتار واقعیشو ببینم از ترس خیانت

بعضیا خیلی خوبن خیلی راحتن و اگه طرفشون خیانت کنه راحت از زندگی حذفش میکنن 

کسی میتونه راهنمایی کنه یا اگه تجربه مشابه داره دراختیارم بزاره ممنون میشم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برا اینه که شناخت رو طرف نداری زیاد و باعث ترس خیانت میشه

باید چیکار کنم

با مشاورم‌ درمیون گذاشتم

اما تاثیری نداشت

گفتم شاید تجربیات بقیه موثر باشه

خیانت هست نمیشه هم جلوشو گرفت  خودتو الان عذاب نده وقتش که رسید ببین چه برخوردی میکنی

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
الان ارومی؟منظورم اينه فكر و خيال الكي خيانت نداري؟

نامزدیم بهم خورده ولی اره الان ارومم دیگه به هیچکس که توزندگیمه گیر نمیدم نرمال شدم با بلاهایی که اون یابو سرم اورد 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

باید چیکار کنم با مشاورم‌ درمیون گذاشتم اما تاثیری نداشت گفتم شاید تجربیات بقیه موثر باشه

اشتباه بیشتر دخترا همینه دیگه 

وقتی میخوان وارد رابطه دوستی با جنس مخالف بشن 

متاسفانه فقط احساسشون رو در نظر میگیرن 

ااگه تو دوست نداشتی باز رابطه بگیری هم وقتی که ازدواج کردی همین مشکلو داشتی که این الان زنگ خطره برای تو عزیزم 

چند سالته ؟

ببین اول که میخوای وارد بشی باید شروع کنی فرد رو آنالیز کردن رفتاراشا ببینی :خسیسه اخلاقش بده یا خوبه و.......... و خودتو تو ترازو با اون بزاری ببینی چقدر با تو جوره 

بشین کخابای روانشناسی و شناخت آدم ها و شناخت خودتو پیدا کن و بخون آگاهیت بالا میره

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
نامزدیم بهم خورده ولی اره الان ارومم دیگه به هیچکس که توزندگیمه گیر نمیدم نرمال شدم با بلاهایی که او ...

من الان چهار ماهه نامزديم بهم خورده

خيلي حس بدي داشتم نميدونم مشكل از اون بود يا كلا من مشكل دارم

هيچوقت بهش اعتماد نداشتم ميترسم از اينكه من مشكل داشته باشم

عزیزم 

اعتماد داشته باش 

همیشه ب خودت برس و خوش پوش ، خوش بو باش و اینکه اعتماد بنفس داشته باش و خودتو برا طرفت کوچیک نکن 

هرچی گفت بعله چشم نگو و نظر خودتو مودبانه بگو 

می بینی ک هرگز سمت خیانت نمیره 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌