2777
2789
عنوان

سونو ان تی

434 بازدید | 26 پست

سلام مامانای گل هفته 12 رفتم ان تی از دکتر پرسیدم که جنسیت و احتمال میدن که گفتش معلوم نیست اینجا کسی هست که جنسیت جنینش پسر باشه و هفته 12 معلوم نباشه؟؟!! اخه دیدم تواین نی نی سایت میگن بعضی دوستان دختر معلوم نمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نی نیت دختر. حسم میگه

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

نه پزشکش مرد بود اصلا جواب نمیداد اینم بعد دوبار پرسیدن گفت 

مرد باشه دکتره سونوی منم مرد بود پول میگیرن ک جوابگو باشن دیگه وظیفشونه احتمالو بگن .یه ۲هفته یا همون بعده سیزده بری کامل مشخصه علایمت چیه

خدایا شُکرت❤🧿
مرد باشه دکتره سونوی منم مرد بود پول میگیرن ک جوابگو باشن دیگه وظیفشونه احتمالو بگن .یه ۲هفته یا همو ...

از قرمه سبزی گوجه با ترشی و استامبولی مرغ و گوشت متنفر شدم...  لواشک و خیار شیرینی جات و ماست دوست دارم نوشابه دلم میخواد ولی چون ضرر داره زیاده روی نمیکنم