2821
2789
عنوان

سونو ان تی

434 بازدید | 26 پست

سلام مامانای گل هفته 12 رفتم ان تی از دکتر پرسیدم که جنسیت و احتمال میدن که گفتش معلوم نیست اینجا کسی هست که جنسیت جنینش پسر باشه و هفته 12 معلوم نباشه؟؟!! اخه دیدم تواین نی نی سایت میگن بعضی دوستان دختر معلوم نمیشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نی نیت دختر. حسم میگه

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
پسر بگن قطعیه ولی دختر احتماله خطا  داره .باید ۱۴هفته میرفتی جا معتبر میدید میگفت اثلا احتمالم ...

نه پزشکش مرد بود اصلا جواب نمیداد اینم بعد دوبار پرسیدن گفت 

نه پزشکش مرد بود اصلا جواب نمیداد اینم بعد دوبار پرسیدن گفت 

مرد باشه دکتره سونوی منم مرد بود پول میگیرن ک جوابگو باشن دیگه وظیفشونه احتمالو بگن .یه ۲هفته یا همون بعده سیزده بری کامل مشخصه علایمت چیه

خدایا شُکرت❤🧿
مرد باشه دکتره سونوی منم مرد بود پول میگیرن ک جوابگو باشن دیگه وظیفشونه احتمالو بگن .یه ۲هفته یا همو ...

از قرمه سبزی گوجه با ترشی و استامبولی مرغ و گوشت متنفر شدم...  لواشک و خیار شیرینی جات و ماست دوست دارم نوشابه دلم میخواد ولی چون ضرر داره زیاده روی نمیکنم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز