2777
2789
عنوان

حس بدی دااارم

325 بازدید | 38 پست

شوهرم قبلن دخترخالشو دوست داشت ینی عاشقش بود دخترخالشم اینو دوس داشته ب دلایلی نتونستن ازدواج کنن باهم دوست بودن ک بهم خورده و ازدواج نکردن حتی باهم رابطه هم داشتن. ما ۷ ماهه نامزدیم و ۲۰ روز دیگ عروسیمه حس بدی دارم خودش میگه دیگ دوسش نداره ولی احساس میکنم در اون حدی ک از اون میگه و دوس داشتنتش نسبت ب دخترخالشو نگران بودنش نسبت ب اون این حرکاتو با من نداره ب خودش میگم اصن زنگ نمیزنی میگه خب بهت اعتماد دارم ب دخترخالم نداشتم همش زنگ میزدم بیینم کجاس ولی من اینطوری فک نمیکنم خیلی نگران زندگیمم نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برای این حرفها دیره گل . وقتی این موارد می‌دونستی حتی داشتن رابطه باهم ، قبول نمی‌کردی . حالا که پذیرفتی فقط باید اعتماد و علاقه بین خودتون پررنگ کنی اونقدر که جای دیگه برا کسی نمونه. ان شاالله اتفاقی نیافته و زندگی آروم و عالیی رو پیش رو داشته باشید

الان برای این حرفها دیره گل . وقتی این موارد می‌دونستی حتی داشتن رابطه باهم ، قبول نمی‌کردی . حالا ک ...

نمیدونسم در این حده فک میکردم فقط میخاستن ازدواج کنن و نشده

تو گناهی نداری فقط باید سفت بگیری یه مدت بگذره میاد دستت

والاخسته شدم دخترخالش زیادی قرتی بود این بهش گفته حجابتو رعایت کن اونم نکرده در صوورتی ک خوشش میاد ادم تو خونه قرتی باشه و تو بیرون باحجاب در حددد نقااااب