2777
2789
عنوان

ازدواج موفق

193 بازدید | 12 پست

سلام خوشگلا

من بیست سالمه از ۱۴ سالگی دارم عشق و حال میکنم همه نوع مهمونی و دورهمی و مسافرت مجردی و همه جا رفتم دانشجوی شیمی هم هستم الان چند وقته با یه اقایی اشنا شدم دو ساله دوستیم خیلی هم دوستش دارم میخوایم ازدواج کنیم پس فردا میخواد بیاد خاستگاریم اونم قبل من همه کار کرده بنظرتون زوده برای ازدواج یا نه خیلی هم عاشقمه خیلی هم موقعیت کاری و تحصیلی خوبی داره و در رده مولتی تیلیاردره

سلام عزیزم اکه میتونی حداقل نصف از خوشیاتو کاملا حذف کنی و کل زندگیتو حتی زمان خواب حتی نوع غذا و حتی لباس پوشیدنتو بامشورت یکی دیگه انجام بدی آره بهش فکرکن.اما اگه نمیتونی و آدم مستقلی هستی و اهل عشق و حال اصلا فکرشم نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین گلم اگه خودت هنوز دودلی بنظرم میتونی صبر کنی و ازدواج نکنی چون آدم گاهی وقتی با قاطعیت یه چیزو نمیخواد ممکنه بعدش پشیمون بشه ولی بازم بستگی به شخصیت طرف مقابلت داره و اگه باهم تفاهم دارید و واقعا از همه نظر همو درک میکنید و میدونی موقعیتشم دوس داری میتونی قبول کنی 

سلام عزیزم اکه میتونی حداقل نصف از خوشیاتو کاملا حذف کنی و کل زندگیتو حتی زمان خواب حتی نوع غذا و حت ...

وای چقدر خوب گفتی خودم دارم تجربش میکنم الان تازه میفهمم یکم برام سخته تحمل کردن این چیزا 

ولی من اگه خواستگار به این شدت پولدار داشتم بهار شخصیت و قیافه ای که داشت زنش میشدم🥰

من خودم وضعم متوسطه پولم مهمه مثلا الان هنوز هیچی نشده تو کارخونشون بمن میگن خانوم مهندس خیلی خانواذه خوب و کلا خوبه من میترسم خودم پشیمون بشم

ببین گلم اگه خودت هنوز دودلی بنظرم میتونی صبر کنی و ازدواج نکنی چون آدم گاهی وقتی با قاطعیت یه چیزو ...

دو دلم خیلی خیلی ولی اون خوبه خیلی ولی من نگران خودمم که یوقت خودمو نادیده نگیرم تو زندگی مشترک و آسیبی نبینم

از کجا بفهمم رسیدم

خودت بهتر میتونی متوجه شی 

ببین من یه جمله تو یه کتاب خوندم گفته بود حواست باشه برای بدست اوردن مردی خودتو گم نکنی یکیش اینه بنظرم

خودتو تحلیل و بررسی کن ببین اول خودت با خودت لذت میبری چون اول این حس باید در خودت بوجود بیاد

بازم اگه سوال داری بپرس تا ریزتر جوابتو بدم

من خودم وضعم متوسطه پولم مهمه مثلا الان هنوز هیچی نشده تو کارخونشون بمن میگن خانوم مهندس خیلی خانواذ ...

انشاا...که نمیشی ببین بشین باخودت دودوتا چهارتا کن ببین اصلا میخای تااخر عمرت ازدواج کنی یانه اکه آره معیارات چیه و چقدربااین بنده خداسازگاره.واینکه اکه این بنده خدا بره باتوجه به موقعیتی که داری ممکنه بهترازاین مورد برات بیاد؟؟؟؟اکه آره که چون ددودلی ولش من اکه نه که سفت بقاپش