2777
2789

۲ روز عضو شدی همش میگی خودکشی هنوزم به نتیجه نرسیدی😐حالتو خریدارم😂😂😂

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زندگی خیلی قشنگه یه نفس بکش ببین زنده ای چه خفنه اینکه مزه هارو بوهارو حسمیکنی و وجود داری

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
نمیتونم پنجره قفله برای خودکشی قبلیم

خوب خودتو دار بزن🤣🤣🤣

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

مشکلت چیه؟ شایدتونستیم حلش کنیم.خودکشی نکن زندگی خیلی کوتاهه زودمیمیری نمی ارزه.اگرم کردی خدافظ

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
من تا روز خودکشیم هر شب تاپیک میزارم

میتونم درمورد مشکلت بپرسم؟😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
من عرضه‌ی زندگی ندارم

هر ادمی عرضه زندگی کردن داره

اگ خدا میدونست نداری بدنیا نمیومدی

میتونست کلا بوجودت نیاره یا تو شکم مادرت فوت کنی اما الان  هستی یعنی ی اینده ی معجزه ی زندگی بهت وصله متوجهی؟

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

ن میگم خودکشی نکن ن نصیحتت میکنم فقط ب این فک کن ک این کارو بکنی و ناقص بشی و بیوفتی تو جا وبخوان به زور و اخم و تخم کنایه و فحش آب دستت بدن یا لگن زیرت بذارن اونموقع چیکار میکنی الانرخودت میری حموم کارای خودتو انجام میدی بخدا کسی برات دلسوزی نمیکنه بعد این کار چون مطمئنم از لحاظ خانوادگی هم یکم مشکل دارین 

دوست من خودکشی کرد تا 3 سال فلج کامل بود بعدش عمل کردن بازم مشکل داشت 

بریم اونجا که دلبر خونه داره 😉
۲ روز عضو شدی همش میگی خودکشی هنوزم به نتیجه نرسیدی😐حالتو خریدارم😂😂😂

کسی که بخادخودکشی کنه جارنمیزنه تویه لحظه انجامش میده.تموم میشه میره.

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙